به گزارش چیلان ، نادر قاضیپور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص ادعاهای مطرح شده از سوی سندیکای لوله و پروفیل به عملکرد فولاد مبارکه گفت: در جلسهای که اخیرا با حضور مسئولان وزارت صنعت، مدیرعامل فولاد مبارکه، سندیکاهای لوله و پروفیل و بورسکالا در مجلس برگزار شد، موضوع بازار ورق و لوله و پروفیل کاملا بررسی و مشخص شد که سندیکای لوله و پروفیل در این میان هم اضافه سود بردند و هم اضافه اعتراض میکنند؛ زیرا تعدادی از پروفیلسازان ورق را از بورس کالا با قیمت بسیار پایینی خریداری کرده و بدون فاکتور به فروشندگان و توزیع کنندگان پروفیل با قیمت بالایی میفروشند.
او افزود: این در حالی است که من همان روز پروفیل را به قیمت کیلویی هفت هزار تومان از بازار خریداری کردم در صورتیکه در بورس کالا ورق فولاد با قیمت بسیار ارزان تر به فروش رفته بود؛ بنابراین کسانیکه ورق خریداری کرده و لوله پروفیل تولید کردند، باید اعلام کنند به چه قیمتی محصول را خریداری و می فروشند، زیرا من از کسانی هستم که به عینه پروفیل را به قیمت کیلویی هفت هزار تومان خریدم.
این مقام مسئول اضافه کرد: اعضای سندیکای لوله و پروفیل، ورق را از فولاد مبارکه خریداری کرده و بعد از تبدیل کردن به لوله و پروفیل با سود هنگفتی محصولاتشان را میفروشند، بنابراین سندیکا هم توزیعشان خارج از شبکه است و هم گران فروشی میکنند.
به گفته این نماینده مجلس، هدف سندیکا از این شلوغ کاریها این است که میخواهند گرانفروشی خودشان مشخص نشود، این در حالی است که بر اساس قوانین تعزیرات حکومتی، جرایم سنگینی برای آنها وضع میشود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: این در حالی است که سازمان بورس و نهادهای نظارتی بر قیمتهای کشف شده در بورس کالا نظارت کرده و در صورت هر گونه تخلف فروشندگان با متخلفین برخورد میکند بنابراین باید ادعاهای مطرح شده ریال مستند باشد و بگوید.
قاضی پور اظهار کرد: براساس تصمیم مجلس، بورس کالا به صورت دقیق و شفاف به سازمان بورس، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان بازرسی اعلام میکند که چه کسانی ورق را به چه قیمتی خریداری کردهاند تا با نظارت همگان، ورقی که تبدیل به پروفیل میشود، بدون گرانی و انحصار به دست مصرفکننده برسد که دستگاههای نظارتی این بررسیها را آغاز کردهاند.
- بازگشت «نباتینژاد» به فولاد/ اولین حکم زرندی در فولاد مبارکه به روابط عمومی رسید
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)