خداحافظی کرباسیان از ایمیدرو/ قائم مقام کرباسیان در ایمیدرو مشخص شد
روز گذشته مهدی کرباسیان از معاونان و مدیران ایمیدرو خداحافظی کرد. این اقدام در راستای اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان انجام شد.

به گزارش چیلان ، کرباسیان پیش از ظهر دیروز در جلسه ای با معاونان و مدیران سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، از تصمیم خود در پایبندی به قانون منع به کار گیری بازنشستگان خبر داد. وی در مرداد ماه در روز خبرنگار این مورد را اعلام کرده بود که با ابلاغ قانون مذکور از سمت خود کناره گیری میکند.
کرباسیان در عین حال خبر داد که با تایید وزیر صنعت معدن و تجارت دکتر اردشیر سعدمحمدی را به عنوان قائم مقام خود معرفی کرد. سعد محمدی که از مدیران باسابقه ایمیدرو است و تجربه مدیریت بر شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی را دارد، به طور موقت وظایف هدایت ایمیدرو را برعهده گرفته است.
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۵
شناسه مطلب : 21602
برچسب ها
- کاهش ۷۵ کیلوگرمی سرانه مصرف فولاد کشور
- ایمیدرو سنگ آهن بیشتری در اختیار ذوب آهن می گذارد
- ضرورت توجه به مقوله آموزش برای تحقق برنامه های بخش ایمنی
- فرشاد: گندله سازی همانند آهن اسفنجی بومی سازی شود/ خلیفه سلطانی: فولاد تنها ۶ درصد آب صنعت را مصرف می کند/ راهکارهای یزدی زاده برای مقابله با تحریم های آمریکا
- ظرفیت تولید فولاد کشور تا پایان سال به ۳۸ میلیون تن می رسد
ارسال دیدگاه

سید محمد اتابک
مدیرعامل هلدینگ کاوه پارس

محمدحسن عرفانیان
بنیانگذار فولاد مبارکه اصفهان

بهادر احرامیان
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران