- تعمیرات اساسی کمپرسورهای هوای فشرده در کارخانه اکسیژن فولاد خراسان با اتکا به توان داخلی
- پیام تبریک انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران خطاب به دکتر سعدمحمدی + متن و تصویر پیام
- انتصاب دکتر سعدمحمدی بهعنوان معاون معدنی وزارت صمت، کاملاً بجا و شایسته بود/ سعدمحمدی از چهرههای شاخص صنعت فولاد و صنایع معدنی است
- پیشنهادات اصلاحی انجمن فولاد در خصوص طرح «توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد»/ صادرات فولاد را محدود نکنید/ محصولات نهایی همچون لوله و پروفیل بهصورت حداکثری در بورس کالا عرضه شود +متن کامل نامه
- جزئیات کامل مصرف ظاهری فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی در ۹ ماه نخست امسال/ رشد ۳۳ درصدی مصرف ظاهری میلگرد همزمان با رکود و شیوع کرونا
- رکوردشکنی چادرملو در تولید کنسانتره
- کاهش ۱۷ درصدی صادرات فولاد کشور در ۹ ماهه نخست امسال/ محدودیتهای صادرات فولاد و درآمدهای ارزی از دست رفته/ جزئیات کامل صادرات فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / کاهش حدوداً ۱۰ درصدی قیمت ورق گرم + جدول
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد
تداوم رشد ۵ درصدی تولید فولاد میانی، تولید ۲۷ میلیون تن فولاد تا پایان سال را متحمل تر کرد
بررسی های آماری چیلان نشان می دهد، فولادسازان کشور تولید فولاد میانی را از ۸ میلیون و ۲۷۹ هزار تن تا پایان تیر ۹۷ به ۸ میلیون و ۶۸۳ هزار تن در ۴ ماهه امسال رساندند.
این مطلب گویای این است که رشد تولید فولاد میانی کشور که پس از چند سال تجربه دو رقمی، در سه ماهه امسال تک رقمی شده بود همچنان رشد ۵ رفتی را در ۴ ماهه امسال تجربه کرده است و قطعا با این آهنگ رشد، همانگونه که در آمارهای سه ماهه مطرح گردید، تحقق تولید ۲۷ میلیون تنی در سال ۹۸ برآورد می شود.
از این میزان فولاد میانی، سهم بیلت و بلوم از کل تولید فولاد میانی ۵ میلیون و ۱۲۸ هزار تن می باشد که آهنگ رشد آن کندتر شده و تنها رشد ۱۴ درصدی را به ثبت رسانده است درحالی که تولید اسلب به ۳ میلیون و ۵۵۵ هزار تن رسیده و افت ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
گفتنی است، کاهش تولید اسلب برای چندمین ماه متوالی ادامه دارد هرچند که از شدت آن کم شده و از ۸ درصد بهار امسال به ۸ درصد رسیده است.
کند شدن روند تولید بلوم و بیلت و افت تولید اسلب ناشی از مشکلات شرکت های خریدار از یک سو و کاهش صادرات به دلیل محدودیت های کشورهای هدف صادراتی به واسطه تحریم ها می باشد.
رشد تولید محصولات فولادی هم کند شد
براساس گزارش های انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، رشد تولید محصولات فولادی ۱۲ درصد بود و سبب شد تولید از ۶ میلیون و ۱۷۲ هزار تن در سه ماهه اول امسال به ۶ میلیون و ۹۳۰ هزار تن برسد که ۳ میلیون و ۵۸۶ هزار تن آن مقاطع تخت و ۳ میلیون و ۳۴۴ هزار تن محصولات طویل فولادی است. رشد تولید مقاطع تخت ۱۲ درصد و مقاطع طویل ۱۳ درصد بود.
ازمیان محصولات تخت فولادی ۳ میلیون و ۱۰ هزار تن ورق گرم، ۸۷۱ هزار تن ورق سرد و ۵۳۶ هزار تن محصولات پوششدار است که به ترتیب ۹، ۱۱ و ۱۲ درصد رشد در مقایسه به ۴ ماهه ۹۷ داشتند.
از میان محصولات طویل فولادی نیز ۲ میلیون و ۷۰۷ هزار تن میلگرد، ۳۶۹ هزار تن تیرآهن و ۲۶۸ هزار تن نبشی و ناودانی بوده است که رشد تولید تیرآهن ۱۹ درصد و میلگرد ۱۴ درصد می باشد اما تولید نبشی و ناودانی افت ۳ درصدی دارد. از آمارها می توان دید که رشد تولید محصولات فولادی هم کند شده است.
تولید حدود ۹.۵ میلیون تن آهن اسفنجی در ۴ ماهه اول ۹۸
تولید آهن اسفنجی تا پایان تیر ۹۸ با رشد ۱۰ درصدی از ۸ میلیون و ۶۰۲ هزار تن به ۹ میلیون و ۴۶۸ هزار تن رسید.
- رشد حدوداً ۱۳ درصدی تولید فولاد خام ایران در ۱۱ ماه نخست ۲۰۲۰/ رشد ۱۴ درصدی تولید فولاد ایران در ماه نوامبر/ ایران همچنان پیشتاز رشد تولید فولاد در جهان (به همراه نمودار)
- رشد ۱۱ درصدی تولید فولاد کشور در ۷ ماه نخست سال جاری/ جزئیات کامل تولید آهن اسفنجی، فولاد میانی و محصولات فولادی در ایران
- کارنامه تولید کنسانتره سنگ آهن شرکتهای بزرگ در نیمه نخست امسال
- آمار تولید شرکتهای بزرگ فولادی در نیمه نخست امسال/ گندله در صدر افزایش تولید/ رشد ۷ درصدی تولید شمش شرکتهای بزرگ فولادی
- آمار تولید گندله در چهار ماه نخست سال جاری
- نگاهی آماری به زنجیره فولاد کشور در سال ۱۳۹۸

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران