به گزارش چیلان ، براساس نامه ارسالی روابط عمومی فولاد مبارکه به نشریه چیلان ، هزینه ای که در این اخبار به عنوان هزینه صرف شده در تبلیغات ذکر شده است مربوط به هزینه های باشگاه فرهنگی و ورزشی سپاهان و هزینه های روابط عمومی فولاد مبارکه بوده است.
گفتنی است، در متن خبر درج شده در این خصوص در برخی رسانه ها اشاره شده بود: بر اساس صورتهای مالی شرکت فولاد مبارکه، در سال گذشته این مجموعه ۳۰ میلیارد تومان صرف آگهی و تبلیغات کرده است. در سال ۹۳ هم فولاد مبارکه بیش از ۳۰ میلیارد تومان صرف تبلیغات کرده بود.
فولاد مبارکه درج این چنین اخبار و حاشیه سازی ها را به دلیل وضع تعرفه واردات و به خطر افتادن منافع برخی واردکنندگان عنوان کرده است و قید کرده است که برخی از کسانی که در طی سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان از محل واردات فولادهای بی کیفیت چینی در ردیف های تعرفه ای غیر مرتبط، منافع نامشروع کسب کرده اند به روش های مختلف در جهت مخدوش نمودن چهره این صنعت ملی گام بر می دارند و اینک در قالب خبری غیر واقعی با بیان هزینه ی ۶۰ میلیارد تومانی در طول دو سال در بخش آگهی و تبلیغات، اقدام به تشویش اذهان عمومی نموده اند.
متن نامه روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان که برای چیلان نیز ارسال شده است، آمده است:
شرکت فولاد مبارکه اصفهان که به حق مولود انقلاب اسلامی است، در دهه ۷۰ شمسی با هدف الگوسازی توسعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی ایجاد گردیده و در بیش از دو دهه فعالیت خود توانسته است نقش بی بدیلی در حوزه صنعت، اقتصاد و فرهنگ در سطح ملی و منطقه ای ایفا نماید.
چندی است به دلیل حمایت دولت محترم از صنعت داخلی از طریق وضع تعرفه واردات (مشابه همه کشورهای تولیدکننده فولاد) برخی از کسانی که در طی سال گذشته بیش از پانصد میلیارد تومان از محل واردات فولادهای بی کیفیت چینی در ردیف های تعرفه ای غیر مرتبط، منافع نامشروع کسب کرده اند، به روش های مختلف در جهت مخدوش نمودن چهره این صنعت ملی گام بر می دارند.
در آخرین حرکت، در قالب خبری غیر واقعی با بیان هزینه ی ۶۰ میلیارد تومانی در طول دو سال در بخش آگهی و تبلیغات، اقدام به تشویش اذهان عمومی نموده اند.
در این راستا بایستی اشاره کرد، آنچه در صورت های مالی شرکت در این حوزه بیان گردیده مجموع هزینه های باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان و هزینه های روابط عمومی فولاد مبارکه است. نکته قابل توجه در این موضوع آن است که بیش از ۸۰ درصد این هزینه ها مرتبط با باشگاه فرهنگی و ورزشی فولاد مبارکه سپاهان و مابقی کلیه هزینه های روابط عمومی، امور بین الملل و فرهنگی در فولاد مبارکه می باشد.
ضمنا آنچه موجب شده که رسانه های مختلف (با گرایش های سیاسی گوناگون) تعامل سازنده ای با فولاد مبارکه اصفهان داشته باشند نه مبالغ محدود هزینه شده در این حوزه، بلکه برقراری تعامل صحیح و استاندارد این شرکت در طول زمان های مختلف با اصحاب رسانه می باشد.
امید است صاحبان رسانه نیز در حمایت از استمرار تعاملات فولاد مبارکه همچون گذشته باری گر این بنگاه عظیم اقتصادی و پوشش دهنده موفقیت ها و رویکردهای اجتماعی و صنعتی صحیح آن باشند.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
- شماره ۱۱۰ نشریه «چیلان» منتشر شد/ «سودآوری در محاق تابآوری؟»
- مشاهده کنید:از سیر تا پیاز بازار فولاد در یک کتاب / کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۲)
- گزارش ویژه: رویای بر باد رفته سوددهی فولادسازان
- شماره ۱۰۷ نشریه چیلان/ نگاه نو در سال نو به فولاد در شماره نوروزی نشریه «چیلان»
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران