به گزارش « چیلان آنلاین»، در دومین جلسه هم اندیشی تولیدکنندگان میلگرد تعداد شرکتهای حاضر نسبت به جلسه نخست افزایش یافته و علاوه بر شرکتهای ذوب آهن اصفهان، فولاد خراسان، فولاد کویر، گروه ملی صنعتی فولاد، فولاد صنعت بناب، صبا فولاد زاگرس، فولاد هیربد و سیما فولاد جهان که در جلسه نخست هم حضور داشتند، شرکت های آریا ذوب و پرشین فولاد نیز به این جمع اضافه شدند.
حمیدرضا طاهری زاده، نایب رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در گفتگو با « چیلان » در خصوص نتایج این جلسه اظهار داشت: در دوره جدید هیئت مدیره انجمن که اعضای آن به صورت رسته ای انتخاب شده اند، تلاش داریم با تشکیل جلسات هم اندیشی در هر رسته، فرآیند شناسایی مشکلات و اتخاذ راهکارها با حضور اعضای انجمن رقم بخورد و در رسته نورد هم با تشکیل جلسات هم اندیشی تولیدکنندگان میلگرد این کار آغاز شده و خوشبختانه نتایج مثبتی هم داشته است.
طاهری زاده ثبات نسبی قیمت میلگرد در هفته گذشته را حاصل جلسات هم اندیشی و انسجام نوردکاران ارزیابی کرد و گفت: در جلسه اول توافق کردیم که فروش اعتباری میلگرد متوقف شود که خوشبختانه این امر محقق شده و قرار است ادامه پیدا کند. همچنین در گام اول قرار شد قیمت ها به صورت واقعی و نقدی اعلام شود که این توافق نیز اجرایی شده است.
نایب رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد افزود: در جلسه امروز توافق شد که قیمت واحدهای تولیدکننده میلگرد در دو سطح اعلام شود که بر این اساس برخی شرکت ها که در بازار میلگرد هم شناخته شده تر هستند و هم کیفیت بهتری دارند، قیمت بالاتر و سایر واحدها در سطحی پایین تر به اعلام قیمت خواهند پرداخت. همچنین بر اساس توافقات انجام شده قرار است بازه تفاوت قیمت های کف و سقف تولیدکنندگان میلگرد کاهش یابد که این امر به ثبات قیمت در بازار کمک شایانی خواهد کرد.
وی با اشاره به تولید بیش از یک و نیم میلیون تن میلگرد در سه ماهه ابتدایی سال جاری خاطر نشان کرد: توافقی بین حاضرین انجام شد تا در جلسه بعد هر واحد تولیدی آمار تولید، فروش، قیمت و موجودی انبار خود و همچنین میانگین تفاوت قیمت خرید شمش و فروش میلگرد را به انجمن اعلام کند تا با نگاه دقیق تری تصمیمات بعدی اتخاذ شود چرا که یکی از اهداف اصلی و کلان این جلسات، کنترل بازار میلگرد از طریق کاهش یا افزایش تولید و عرضه آن است.
نایب رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در خاتمه گفتگو با « چیلان » خاطر نشان کرد: هماهنگی بین واحدهای تولیدکننده میلگرد در آغاز راه است و قطعا در جلسات بعدی شاهد حضور شرکت های بیشتری در جلسات خواهیم بود تا با یاری خدا، واحدهای نوردی هم بتوانند در زنجیره فولاد سود متناسب با سرمایه گذاری خود را دریافت و از زیان و تعطیلی نجات پیدا کنند.
گفتنی است جلسه نخست هم اندیشی رسته نورد مقاطع طویل ۱۰ مرداد ماه برگزار شد و در جلسه مذکور نیز بر انسجام بیشتر تولیدکنندگان میلگرد تاکید شده بود. خوانندگان می توانند گزارش جلسه اول هم اندیشی نورد مقاطع پیوسته را از این لینک دریافت نمایند.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
- شماره ۱۱۰ نشریه «چیلان» منتشر شد/ «سودآوری در محاق تابآوری؟»
- مشاهده کنید:از سیر تا پیاز بازار فولاد در یک کتاب / کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۲)
- آتش بازی میلگرد در کانال ۲۲ هزارتومانی/ نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا
- گزارش ویژه: رویای بر باد رفته سوددهی فولادسازان
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران