گزارش چیلان از پنجمین جلسه هم اندیشی تولیدکنندگان میلگرد:سه هدفی که در پنجمین جلسه هم اندیشی تولیدکنندگان میلگرد دنبال شد
یکی از مهم ترین دستاوردهای جلسات هم اندیشی در رسته مقاطع طویل انجمن تولیدکننندگان فولاد، هماهنگی و اتفاق نظر در بین واحدهای تولیدکننده در بازار بوده است.

احمد خوروش، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفت و گو با خبرنگار  چیلان  در خصوص پنجمین جلسه هم اندیشی تولیدکنندگان میلگرد گفت: هماهنگی قیمت ها مدنظر تمامی واحدهای تولیدی است تا به حاشیه سود و تفاوت قیمت های مورد نظر دست یابند و این موضوع اولویت اصلی این جلسات است.
مدیرعامل فولاد کویر کاشان افزود: سه هدف و موضوع در این جلسات پیگیری شد، اولین هدف جلوگیری از سقوط قیمت ها بود که در دو تا سه هفته نخست از تشکیل این جلسات محقق شد. حل موضوع تفاوت قیمت تمام شده محصول و قیمت مواد اولیه و منطقی کردن این تفاوت، هدف دوم جلسات هم اندیشی بود و در این جلسات، به این هدف نیز تا حدودی دست پیدا کردیم.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد سومین هدف جلسات هم اندیشی را که به عنوان هدف نهایی نیز شناخته می شود، بهره مندی کل زنجیره تولید فولاد از این هماهنگی دانست و ادامه داد: بازار برای تحقق این اهداف، ما را همراهی کرده است و به گونه ای برخورد شده که مشکلی برای مصرف کننده ایجاد نشود و شیب ملایمی در بین تولید تا مصرف در نظر گرفته شود.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار  چیلان  که روند قیمتی در بازار تا چه میزان تحت تاثیر این جلسات واقع شده گفت: یکی از اقداماتی که در این جلسات به آن پرداخته می شود هماهنگی و اعتمادسازی در بازار است به گونه ای که بازار به سمت مصرف منطقی کشیده شود و این موضوع با کنترل دقیق بازار امکان پذیر است. البته درمورد قیمت ها تغییر زیادی صورت نگرفته و هدف رسیدن به قیمت های قبل از ماه رمضان (دو ماه گذشته) است که هنوز محقق نشده و چنانچه برسیم به هدف اولیه خود دست پیدا کرده ایم.

8

خوروش در خاتمه به تشکیل جلسات به صورت مداوم اشاره کرد و اظهار داشت: این روند تا زمانی که بتوانیم همه واحدها را به سمت تولید منطقی برسانیم ادامه خواهد یافت.

مدیر جلسه هم اندیشی واحدهای تولیدکننده میلگرد ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد تعطیلی هیچ واحدی نباشیم اما این موضوع نیازمند حمایت های دولت و اعطای تسهیلات از سوی دولت برای واحدها است تا از این بحران خارج شوند. وی به خبرنگار ما گفت: بسیاری از واحدها در بازپرداخت تسهیلات خود مشکل دارند اما اگر دولت کمک کند و در آینده نزدیک شاهد راه اندازی طرح های عمرانی باشیم، مصرف افزایش خواهد یافت. درحال حاضر مصرف در بخش فولاد باید به بیش از ۱۲ میلیون تن برسد اما اکنون تنها ۶۰ تا ۶۵ درصد این رقم است.

به گزارش  چیلان ، جلسات هم اندیشی تولیدکنندگان نورد مقاطع طویل (اینجا) در راستای ارائه راهکارهای مدیریت بازار میلگرد از اواسط مرداد ماه در انجمن تولیدکنندگان فولاد برگزار می شود.

2

تاریخ انتشار : ۱۳ شهریور ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۳
شناسه مطلب : 6912
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی