حمیدرضا ملکی، نایب رئیس اتحادیه صنایع بازیافت ایران با بیان این مطلب و ضمن اشاره به کیفیت قراضه تحویلی به فولادسازان به خبرنگار چیلان گفت: کیفیت قراضه نیز از آن دست موضوعاتی است که راهکار ارتقا کیفیت آن باید توسط فولادسازان به واحدهای بازیافت داده شود.
مصرف کنندگان الگوی مصرف و روش خرید خود را اصلاح کنند
ملکی با بیان اینکه روش و الگوی خرید قراضه از سوی فولادسازان اشتباه است گفت:مصرف کنندگان بدون توجه به سایت فرآوری قراضه، قراضه را به طور مستقیم خریداری می کنند. در حالی که بهترین روش خرید در بین فولادی ها متعلق به فولاد مبارکه است که با ایجاد سایت های فرآوری اقدام به خرید قراضه می کند.
وی با تصریح این نکته که معیاری برای کنترل کیفیت قراضه وجود ندارد، اظهار داشت: با توجه به گردش بالای صنعت قراضه، ممکن است بارهای ناخالص در اثر قصور و کوتاهی وارد کارخانه شود که انجمن تازه تاسیس بازیافت قراضه آمادگی دارد تا از طریق کارشناسان و تجهیزات جدیدی که وارد این عرصه شده در این راستا فولادسازان را همراهی کند.
بسیاری از واحدهای بازیافت قراضه تعطیل شده اند
نایب رئیس اتحادیه صنایع بازیافت در ادامه به موضوع عدم حمایت های لازم از صنعت بازیافت پرداخت و اظهار داشت: در چند سال اخیر به دلیل عدم حمایت فولادسازان و عدم حمایت های قانونی توسط دولت و مجلس، متاسفانه بسیاری از واحدهای بازیافت قراضه رو به تعطیلی رفته اندو این در حالی است که نقش قراضه در بخش فولادسازی از لحاظ کاهش انرژی، محیط زیست و کیفیت فولاد تولیدی قابل قبول و قابل توجه است.
وی در پاسخ به این سوال که برخی کارشناسان صنعت فولاد معتقدند شروع مشکلات مالیاتی فولادسازان از قراضه است، گفت: برای دریافت مالیات، زیرساخت ها باید توسط دولت و سازمان امور مالیاتی فراهم شود. درحالی که در شرایط فعلی، بدون آماده کردن زیرساخت ها می خواهیم مالیات اخذ کنیم. قانون هزینه هایی را برای آموزش پیش بینی کرده درحالی که این موضوع رعایت نمی شود. می توان با سیستم های آموزشی و برنامه های نظام مند و مدون مالیات اخذ کرد. اما چرا با وجود آنکه در برخی کشورها برای حمایت از صنعت بازیافت، قانون های تشویقی وجود دارد در ایران نه تنها یک بار بلکه چندین بار از حوزه قراضه مالیات اخذ می شود؟ چرا موارد قانونی موجود در مدیریت پسماند نظیر تخصیص ۵/۰درصد از تولید و واردات صنایع به صندوق محیط زیست و درنتیجه کمک به فعالان حوزه بازیافت رعایت نمی شود و حتی صندوق مذکور مطابق قانون تشکیل نشده است؟
ملکی با بیان این نکته که سازمان امور مالیاتی هنوز نمی داند بر روی هر کیلو قراضه چقدر مالیات باید وضع کند گفت: اختلاف بین کارشناسان درباره تعیین میزان مالیات نیز معضل دیگری استاما اگر اخذ مالیات از حوزه بازیافت قانون مند شده و در کنار آن زیرساخت ها فراهم شود، آمادگی از سوی فعالان این حوزه برای پرداخت مالیات وجود دارد.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- کاهش مصرف جهانی قراضه در سال ۲۰۲۳ / چین در صدر فهرست مصرفکنندگان/ ترکیه و امریکا بیشترین وابستگی را دارند
- لغو ممنوعیت صادرات قراضه از امارات / عوارض صادراتی چقدر شد؟
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران