در گفت و گو با چیلان:برنامه های فولاد کاوه جنوب کیش تشریح شد
چیلان در گفت و گویی اختصاصی با معاون بازرگانی کاوه جنوب کیش به تشریح فعالیت های این شرکت و روند تولید و صادرات آن پرداخته است.

مهندس تقی ممتازان، معاون بازرگانی کاوه جنوب کیش در گفت و گوی اختصاصی با  چیلان  با بیان اینکه تا پایان سال صادراتمان ۳۰۰ هزار تنی می شود گفت: هدف نهایی فولاد کاوه جنوب، صادرات ۸۰ درصدی محصولات است.

وی ضمن تصریح این نکته که موقعیت فولاد کاوه جنوب کیش در منطقه از لحاظ حمل مطلوب است افزود: با توجه به موقعیتمان در منطقه هزینه حمل کمتری نسبت به سایر شرکت ها پرداخت می کنیم و درنتیجه امیدواریم قیمت های بالاتری را بتوانیم در صادرات ثبت کنیم.

ممتازان خاطرنشان کرد: تا پایان سال تولیدمان در شمش به ۶۵۰ هزار تن و در اهن اسفنجی به ۱.۱ میلیون تن خواهد رسید و این شرکت بر اساس رسالت ابلاغی و در جهت تامین منافع کارخانه و مصرف کننده، محصولات خود را به صورت شفاف در بازار عرضه می‌کند. با راه اندازی فولادسازی شماره ۲ در اواخر ۹۶ یا اوایل ۹۷، توان تولید فولاد کاوه به ۲.۴ میلیون تن می رسد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع قیمت های فروش داخل و صادراتی این شرکت پرداخت و گفت: قیمت فروش محصولات  کاوه جنوب در داخل  کشور زیرقیمت سایر تولیدکنندگان نیست ولی ما بلحاظ حفظ شرایط رقابتی با تولیدکنندگان هزینه های حمل را در آن لحاظ می‌کنیم در غیر این صورت مزیت رقابتی در بازار داخل نداریم.

معاون بازرگانی فولاد کاوه جنوب کیش ازجمله مشکلات واحدی نظیر فولاد کاوه جنوب کیش را تامین مواد اولیه دانست و اظهار داشت: بسیج همگانی برای صادرات کنسانتره با توجه به ظرفیت تولید کارخانجات گندله سازی و عدم کشش خطوط ریلی و جاده ای برای سرویس دهی به مصرف داخلی است. صادرات بصورت همزمان، ما را در تامین مواد اولیه (گندله) با مشکل مواجه کرده و سبب شده زیر ظرفیت کار کنیم.

وی راهکارهای حمایت از صادرکنندگان را چنین تشریح کرد: دیپلماسی هنوز بصورت عملیاتی به مشکلات صادر کننده توجه نمی نماید و از این بابت مشکلاتی داریم درحالی که در سایر کشورهای صادرات محور مانند چین و ترکیه، دیپلماسی درخدمت اقتصاد و صادرات است . البته راه اندازی هجینگ در سیستم بانکی خیال صادرکنندگان را راحت می‌کند و بهبودی در ارتقای صادرات کشور ایجاد خواهد کرد.

ممتازان به مزیت استفاده از تکنولوژی روز دنیا در این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از تکنولوژی های جدید منجر به استفاده کمتر از نیروی انسانی، مصرف کمتر انرژی و تولید بالاترشده است که در مجموع قیمت تمام شده فولاد کاوه جنوب کیش را قابل رقابت می‌سازد.

وی در خاتمه پروژه های شرکت را شامل کنسانتره سازی سنگان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی، گندله سازی ۵ میلیون تنی که در مرحله شناسایی پیمانکار است، واحد نورد خرمشهر با تولید ۶۰۰ هزار تن کلاف و شاخه که ظرف ۵ تا ۶ ماه آینده وارد مدار تولید می شود، نیروگاه برق، آب شیرینکن، خط راه آهن، تولید اکسیژن و تولید آهک عنوان کرد و گفت: ظرفیت اشتغال فولاد کاوه جنوب ۱۳۰۰ نفر بصورت مستقیم است و با راه اندازی فاز ۲ به ۲۶۰۰ نفر می رسد.

مشروح این گفتگو در شماره جدید نشریه  چیلان  منتشر می گردد.

2

تاریخ انتشار : ۱۶ دی ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۲
شناسه مطلب : 9707
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی