

مدیر آکادمی فولاد ایران در گفتگو با چیلان با اشاره به افتتاح دو کارخانه احیاء مستقیم در کشور با تکنولوژی ایرانی PERED اظهار داشت: با توجه به درخواست های جامعه فولاد کشور از انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برای معرفی بیشتر این تکنولوژی و تفاوت های فنی و عملکردی آن نسبت به روش میدرکس، برگزاری دوره آشنایی با تکنولوژی PERED را با همکاری شرکت MME برای روز ۸ آذرماه برنامه ریزی کرده ایم.
محمدرضا دانشگر در خصوص محتوای این دوره به خبرنگار چیلان گفت: در این دوره ابتدا روش های احیاء مستقیم و مزایای استفاده از آهن اسفنجی در فولادسازی و همین طور فرآیندها و تاریخچه شکل گیری و توسعه احیاء مستقیم مرور می شود و سپس ضمن تشریح ویژگیها و الزامات فنی و تجهیزاتی تکنولوژی PERED، مزایای این روش ایرانی نسبت به سایر روش های احیاء مستقیم مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیر آکادمی فولاد ایران اضافه کرد: تدریس این دوره را آقای مهندس عزیزطائمه، مدیر مهندسی شرکت MME عهده دار هستند. همچنین گواهینامه حضور در دوره در پایان دوره به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
چیلان به علاقمندان حضور در دوره آشنایی با تکنولوژی PERED پیشنهاد می کند در اسرع وقت و قبل از تکمیل ظرفیت محدود و ۲۵ نفره این دوره، نسبت به تماس با دفتر انجمن تولیدکنندگان فولاد و ثبت نام اقدام کنند.
- بومی سازی، صنعتی سازی و تجاری شدن کاتالیست در ایران
- MME به دنبال اجرای طرح جامبو
- قطار بومی سازی به ایستگاه کاتالیست رسید/سومین همایش بومی سازی کاتالیست از فردا در کیش آغاز بکار می کند
- طرح های جدید احیا مستقیم با ظرفیت زیر یک میلیون تن با تکنولوژی بومی پرد عملیاتی می شوند
- آغاز تولید آهن اسفنجی در سومین واحد احیا مستقیم به روش ایرانی PERED
- در اولین گام به منابع خرد و سرمایه گذاران کوچک فولادی قانع باشیم




مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا

مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل