به گزارش چیلان ، معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه ضمن تائید این خبر گفت: با توجه به این که از ابتدای سال جاری، رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و همچنین دست یابی به اهداف شرکت از سوی مدیریت ارشد فولاد مبارکه در دستور کار قرار گرفته بود، با تلاش جمعی همه بخش های گروه فولاد مبارکه اهداف تولید محقق شد و سود ۶۲۶ ریالی در شش ماهه اول سال ۱۳۹۸ نیز محقق شد.
طهمورث جوانبخت با بیان این که شرکت در مدت مشابه سال قبل ۳۲۸ ریال سود برای هر سهم شناسایی کرده بود، تصریح کرد: علت اصلی رشد ۹۱ درصدی سود در ۶ ماهه اول سال جاری، افزایش ۱۰۴ درصدی درآمدهای عملیاتی ۶ ماهه امسال (افزایش از مبلغ ۹۸ هزار و ۱۰۱ میلیارد ریال به ۲۰۰ هزار و ۳۳۷ میلیارد ریال) در مقایسه با دوره مشابه سال قبل می باشد. که به لحاظ ریالی رکورد محسوب می گردد.
وی درآمد حاصل از فروش داخلی را معادل ۱۶۶ هزار و ۷۸۸ میلیارد ریال و درآمد حاصل از صادرات را معادل ۳۳ هزار و ۵۴۹ میلیارد ریال در ۶ ماهه اول سال جاری اعلام کرد.
افزایش ۱۲۵ درصدی سود ناخالص نسبت به دوره مشابه سال قبل
معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی ۶ ماهه اول ۱۳۹۸ سود ناخالص شرکت با ۱۲۵ درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال قبل از ۴۶ هزار و ۶۹ میلیارد ریال به ۱۰۳ هزار و ۸۳۹ میلیارد ریال افزایش یافت. این در حالی است که بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی در شش ماهه نخست امسال نسبت به دوره مشابه ۸۵ درصد افزایش داشته است.
وی در ادامه از تحقق ۶۹ درصدی سود نسبت به بودجه فولاد مبارکه در سال ۹۸ خبر داد و در این خصوص اظهار کرد: سود خالص شرکت پس از کسر مالیات به ۸۱ هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال رسیده است.
جوانبخت افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۱۳۰ هزار میلیارد به ۲۱۰ هزار میلیارد ریال( معادل۵۳/۶۱ درصد) از محل سود انباشته را از دیگر برنامه های راهبردی فولاد مبارکه اعلام کرد و گفت: با راهبردهای هوشمندانه ای که در دستور کار فولاد مبارکه بوده است ما شاهد این هستیم که شرکت نه تنها همه ساله سود مناسبی را تقسیم کرده است بلکه با اجرای توسعه های خود توانسته است بازدهی مناسبی برای سهامداران و ذینفعان شرکت ایجاد نماید.
وی تصریح کرد: این افزایش سرمایه به تایید هیات مدیره و حسابرس مستقل شرکت رسیده است و در انتظار صدور مجوز از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده است.
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم
- راهبرد صنعت فولاد در مواجه با چالشها چیست؟
- استان هرمزگان بهترین مکان توسعه صنعت فولاد کشور است
- لزوم توجه به اقتصاد دریا با محوریت صنعت فولاد
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- تبعات محدودیت های انرژی بر صنعت فولاد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران