از سوی مدیرعامل شرکت فولاد آتیه خاورمیانه مطرح شد:سهم ۹۰درصدی صادرات از تولید را برای سال جاری هدفگذاری کرده ایم
عزیز قنواتی مدیرعامل شرکت فولاد آتیه خاورمیانه در گفتگو با چیلان بیان کرد: از مسئولان تقاضا می‌کنم با صبر و حوصله در کنار تولیدکنندگان باشند و حرف‌های آنان را بشنوند. البته در حال‌ حاضر همراهی وزارتخانه و دولت با انجمن فولاد و تولیدکنندگان بهتر شده است ولی باید از این صنعت حمایت بیشتری شود، با توجه به مازاد فولاد موجود باید روند صادرات را تسهیل کنیم و اگر این کار انجام نشود، تولید مازاد یکی از چالش های صنعت فولاد خواهد بود.

به گزارش  چیلان ، قنواتی با اشاره به اینکه اساسا فعالیت فولاد آتیه خاورمیانه با رویکرد صادرات محور آغاز شده، ابراز امیدواری کرد: برنامه شرکت برای سال جاری، سهم ۹۰ درصدی صادرات از تولید است که انشالله محقق خواهد شد و با تحقق این هدف، صادرات شرکت فولاد آتیه خاورمیانه نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش خواهد داشت. البته برای نیل به این هدف مهم و رسیدن به ظرفیت اسمی باید نسبت به بازارهای صادراتی علاوه بر بازار کشورهای عراق، سوریه و پاکستان اقدام کرد.

وی با اشاره به اینکه محصول این شرکت در کشورهای همسایه شناخته شده است، عنوان کرد: شرکت فولاد آتیه خاورمیانه در سال ۹۵ با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی و ظرفیت اسمی تولید ۴۵۰ هزار تن میلگرد آجدار با اتکا به دانش فنی کارشناسان و توان متخصصان داخلی در بهترین نقطه جغرافیایی در کنار شرکت فولاد خوزستان با حضور وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت به بهره برداری رسیده است. این شرکت در زمینه تأمین مواد اولیه و صادرات محصولات خود هم به خط ریلی، آزادراه و بنادر و هم به آب های آزاد دسترسی راحتی دارد که این شرایط استراتژیک باعث متمایز شدن شرکت با سایر شرکت های مشابه خود شده است. بر همین اساس و با عملکرد مناسب شرکت، خوشبختانه در چند ماه اخیر با حجم انبوهی از سفارشات محصول مواجه هستیم و هم اکنون در حال بررسی استراتژی آینده بازار شرکت مبنی بر حفظ بازارهای موجود و توسعه صادرات در کشورهای دیگر هستیم.

مدیرعامل شرکت فولاد آتیه خاورمیانه با اشاره به تنوع  بالای محصولات و جایگاه خوب این شرکت در میان رقبای داخلی و خارجی تصریح کرد: این شرکت اولین تولیدکننده میلگرد فولادی در سایز های ۸ تا ۴۸  واقع شده در شهرک صنعتی استان خوزستان است.

عزیز قنواتی با اشاره به اینکه بسیاری از شرکت‌های فولادی هنوز ظرفیت خالی دارند و باید با اقدامات عاجل آن را به ظرفیت اسمی خود رساند، تصریح کرد: به طور کلی چالش‌های صنعت فولاد ایران را می‌توان در صادرات و مشکلات صادر کننده‌ها، قوانین خلق الساعه و بخش‌نامه‌های پشت میزی و غیر عملیاتی ، تعرفه‌ها، ناکارآمدی دیپلماسی و واقعی نبودن نرخ‌های داخلی اعلام کرد که این موارد از جمله چالش‌های اساسی و مشکلات بزرگ امروز این صنعت هستند. لذا باید خیلی سریع مشکلات صنعت فولاد را حل کنیم تا از بروز مشکل در عملکرد آن جلوگیری شود و منجر به حرکت رو به جلوی این صنعت شویم و منتظر رفع تحریم ها از سوی دشمن نباشیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این شرکت نه تنها ارزی به خارج از کشور نمی برد بلکه به دلیل صادرات محصول ارز هم وارد کشور می کند، انتظار داریم در جایی که قوانین کشور نمی‌تواند کارساز باشد این اجازه را بدهند تا خود صنعتگران ابتکار مدنظر خود را اعمال کنند؛ باید با تولیدکنندگان تبادل نظر داشته باشند چه بسا که آنها بتوانند مشکلات پیش رو را حل و به یک وفاق اقتصادی و فنی نزدیک و به روز دست پیدا کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد آتیه خاورمیانه در خصوص برنامه های آینده این شرکت گفت: برنامه ریزی شده تا برای افزایش توسعه صادرات با افتتاح دفاتر نمایندگی فروش در سایر کشورها اقدام کنیم که از آنجا صادرات محصول داشته باشیم.

قنواتی تشریح کرد: این شرکت چون توسط مدیران باسابقه فولادی ایجاد شده، دانش ملی صنعت فولاد را تقویت و با بکارگیری دانش بومی و تلفیقی از دانش خارجی می تواند طرح های تولیدی را با شتاب بیشتر و به گونه ای انجام دهد که تحریم ها هیچ گونه اثری بر روند انجام امور نداشته باشد.

2

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۴
شناسه مطلب : 29030
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی