به گزارش چیلان ، شرکتهای فولادی و معدنی در ایران در راستای مسئولیت اجتماعی خود، مبارزه با کرونا را از همان آغاز شیوع این بیماری در دستور کار خود قرار دادند و با امکانات صنعتی و منابع مالی خود، در این زمینه به کمک دولت و نظام درمانی کشور آمدند. در هند نیز شاهد روند مشابهی هستیم.
لاکشمی میتال، رئیس شرکت فولادی آرسلورمیتال، طی بیانیهای اعلام کرده است که یک میلیارد روپیه به برنامههای مبارزه با کرونا در هند کمک میکند. آرسلورمیتال، بزرگترین تولیدکننده فولاد در دنیا است و لاکشمی میتال که یک هندیِ ساکن بریتانیا است، بزرگترین سهامدار این شرکت است و ۳۸ درصد سهام آن را در اختیار دارد.
لاکشمی میتال در بیانیهای گفته است که شرکت «آرسلورمیتال نیپون استیل ایندیا» و شرکت «اچامییال»، این کمک مالی را در اختیار یک صندوق دولتی برای مبارزه با کرونا در هند قرار میدهند. شرکت «آرسلورمیتال نیپون استیل ایندیا»، یک شرکت سرمایهگذاری مشترک بین آرسلور میتال و نیپون استیل است. شرکت «اچامییال» نیز یک شرکت سرمایهگذاری مشترک بین شرکتهای «هندوستان پترولیوم» و «میتال انرژی اینوِستمنت» است.
نارندرا مودی، نخست وزیر هند، طی پیامی توئیتری شخصاً بابت این کمکها از لاکشمی میتال قدردانی کرده است.
سایر کمکهای آرسلورمیتال به مبارزه با کرونا در هند
هند فقرای بسیاری دارد. برای اینکه بخشی از این فقرا بتوانند دوران قرنطینه اجراشده برای مهار کرونا را تاب بیاورند، شرکتهای متعلق به میلیارد هندی صنعت فولاد جهان، روزانه وعدههای غذایی برای ۵ هزار نفر آماده میکنند و بستههای غذایی نیز در اختیار بیش از ۳۰ هزار نفر قرار میدهند. (بیانیه لاکشمی میتال را در تصویر زیر ببینید).
علاوه بر این، در محلهایی که این شرکتها واقع شدهاند، آمبولانس در اختیار مراکز درمانی قرار میدهند و به مراکز درمانی در مهار کرونا کمک میکنند.
شرکتهای فولادی در هند بستههای بهداشتی برای مردمی که در مجاورت پلنتهای تولیدی آنها زندگی میکنند، فراهم میکنند. لاکشمی میتال در بیانیه خود گفته است که تمام کارکنان شرکتهای او در هند، در دوران قرنطینه حقوق خود را دریافت خواهند کرد.
آرسلورمیتال بزرگترین شرکت فولادی دنیا است و در سال ۲۰۱۸، بیش از ۹۲ میلیون تن فولاد خام تولید کرده است. این شرکت در سال ۲۰۰۶ از ادغام شرکت آرسلور و شرکت هندی میتال استیل شکل گرفت و از ابتدا تاکنون، لاکشمی میتال چهره اصلی این شرکت بوده است.
آرسلورمیتال در ۱۸ کشور دنیا فولاد تولید میکند و محصولات تولیدی این شرکت به ۱۶۰ کشور دنیا فروخته میشود. تعداد کارکنان این شرکت در سراسر جهان در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۹۱ هزار نفر بوده است.
- بزرگترین کارخانه فولاد جهان در هند ساخته می شود / لاکشمی میتال از ساخت کارخانه ای با ظرفیت ۲۴ میلیون تن فولاد خبر داد
- ساخت بزرگترین کارخانه فولاد جهان در هند / تولید ۲۴ میلیون تن فولاد در سال
- افتتاح زودهنگام پردیس فناوری صنایع معدنی در مجاورت مجتمعهای فولادی
- محدودسازی دستوری تولید راهکار نهادهای دولتی برای عبور از بحران انرژی/ آیا بحران انرژی تنها در صنعت فولاد ایران وجود دارد؟/ واکنش دیگر دولتها به مطالبات فولادسازان چیست؟
- چیلانگراف؛ نقشه تولید سنگ آهن هند
- تیغ کمبود انرژی در اروپا بر گردن دومین شرکت بزرگ فولادساز دنیا/ آرسلورمیتال تولید خود را کاهش میدهد
- ارزیابی عملکرد بازه ای و پویای تامین کنندگان
- سمینار تخصصی «چالش برق در زنجیره فولاد» ۱۴ شهریور برگزار میشود + محورهای سمینار
- خبر بد هفته/ خبر خوب هفته/ نامه هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران