نایب رئیس مجلس: با این فرمول، قیمت هر کیلو میلگرد باید ۸۵۰۰ تومان باشد!
عصر روز ۶ مرداد، جلسه‌ای بین علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس، و حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت برگزار شد که می‌توان آن را آغاز حضور مجلس در بحث تنظیم بازار فولاد دانست. علی نیکزاد پس از این جلسه اظهار داشت: «بدون اینکه قصد دخالت در امور اجرایی داشته باشیم با یک کار کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که قیمت هر کیلو ورق یا میلگرد بر اساس قیمت جهانی ضربدر ارز نیمایی تعیین شود که امروز این عدد با ارز نیمایی باید برای هر کیلوگرم میلگرد ۸ هزار و ۵۰۰ تومان باشد»!

به گزارش  چیلان ، با سخنان نایب رئیس مجلس پس از جلسه با سرپرست وزارت صمت، رسماً ورود مجلس به موضوع تنظیم بازار فولاد کلید خورد.

علاوه بر قیمت فولاد، علی نیکزاد در مورد قیمت سیمان نیز اظهار نظر کرد. او گفت: با یک کار کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که قیمت سیمان فله‌ای با حملش تنی ۲۹۰ هزار تومان و سیمان هر پاکتی ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان در کارخانه باشد و قیمت هر پاکت سیمان برای مصرف‌کننده ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان باشد. بعد از جلسه امروز همچنین به این نتیجه رسیدیم که قیمت هر کیلو ورق یا میلگرد بر اساس قیمت جهانی ضربدر ارز نیمایی تعیین شود که امروز این عدد با ارز نیمایی باید برای هر کیلوگرم میلگرد ۸ هزار و ۵۰۰ تومان باشد.

نیکزاد عنوان کرد: این نرخ‌ها سبب می‌شود که با نظارت دولت و پیگیری‌های مجلس یک ثباتی بر قیمت‌ها حاکم شود و کارگاه‌ها همراه با ساخت و ساز در مسکن، پل سازی و سایر واحدهای صنعتی، فعال شوند.

نایب رئیس مجلس اظهار داشت: سیمان و فولاد به عنوان دو مؤلفه بسیار تأثیرگذار در کارهای عمرانی در کشور از جمله مسکن، ساختمان و پل سازی است و واقعیت قضیه این است که قیمت‌ها در این زمینه رها شده بود. ما امروز بدون اینکه قصد دخالت در امور اجرایی داشته باشیم با یک کار کارشناسی به این قیمت‌ها رسیدیم.

بسته‌های جدید نظارتی برای تنظیم بازار فولاد در راه خواهد بود

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت هم پس از این جلسه، از ابلاغ بسته‌های جدید نظارتی و نرخ‌های مصوب برای بازگشت آرامش به بازار سیمان و فولاد خبر داد.

حسین مدرس خیابانی گفت: در هفته‌های اخیر برخی از مصالح ساختمانی مانند سیمان و فولاد با افزایش قیمت همراه بود که برای کاهش نگرانی‌ها، نیاز به بررسی ابعاد و نظارت بیشتر داشت.

سرپرست وزارت صمت افزود: این دو مواد اصلی مصالح ساختمانی که از نیازهای اصلی عمران و آبادانی کشور محسوب می‌شود و بخش عمده ای از صنایع به این دو محصول مرتبط هستند باید از بازار متعادل‌تری برخوردار شود.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه افزایش قیمت‌های سیمان و فولاد نگرانی‌های مجلس را هم بدنبال داشت، عنوان کرد: همه تلاش مجلس شورای اسلامی این است تا دولت را در این شرایط سخت اقتصادی کمک کند و جلسه امروز هم با همین هدف برگزار شد.

وی جلسه امروز را مفید ارزیابی کرد و گفت: در این جلسه نتایجی که از جلسه هیأت دولت و جلسه اقتصادی هیأت دولت حاصل شده بود ارائه شد و گرانی افسارگسیخته سیمان و فولاد و مصالح ساختمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مجموعه اقداماتی که دولت برای ساماندهی قیمت سیمان و فولاد دارد در این جلسه ارائه شد و مجلس هم نظرات اصلاحی و تکمیلی خود را در این زمینه ارائه کرد.

2

تاریخ انتشار : ۷ مرداد ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۸
شناسه مطلب : 32347
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی