بهانه‌های زیست محیطی و بوروکراسی اداری مانع اکتشاف سنگ آهن در کویر مرکزی ایران/ کار بزرگ کچاد، کگل و فملی در پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس
مهندس ناصر تقی‌زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پنل تخصصی بیست و دومین سمپوزیوم فولاد در جزیره کیش گفت: موضوع اکتشاف یکی از اقدامات حیاتی برای تداوم تولید فولاد درکشور و تحقق تولید ۵۵ میلیون تنی در چشم‌انداز ۱۴۰۴ است. کویر مرکزی ایران دارای ذخایر غنی سنگ آهن است ولی متاسفانه برخی موانع از جمله بهانه‌های زیست محیطی و بوروکراسی اداری موجود مانع از انجام اقدامات اکتشافی و اخذ مجوزهای بهره‌برداری شده است‌.

به گزارش  چیلان ، مهندس ناصر تقی‌زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پنل تخصصی بیست و دومین سمپوزیوم فولاد در جزیره کیش گفت: موضوع اکتشاف یکی از اقدامات حیاتی برای تداوم تولید فولاد درکشور و تحقق تولید ۵۵ میلیون تنی در چشم‌انداز ۱۴۰۴ است.

مهندس ناصر تقی زاده تصریح کرد: کویر مرکزی ایران دارای ذخایر غنی سنگ آهن است ولی متاسفانه برخی موانع از جمله بهانه‌های زیست محیطی و بوروکراسی اداری موجود مانع از انجام اقدامات اکتشافی و اخذ مجوزهای بهره‌برداری شده است‌.

وی افزود: از طرفی مجوزهای بسیاری برای بهره‌برداری از برخی معادن صادر شده ولی عملا به دلیل عدم توانایی صاحبان آن، بهره‌برداری از آنها صورت نگرفته است که باید تکلیف آنها هم مشخص شود.

مدیرعامل کچاد تاکید کرد: توسعه اقتصادی و گام برداشتن در جهت رونق تولید با تعارف و تئوری‌های آکادمیک محقق نمی‌شود بلکه با بررسی واقعیات و قابلیت‌های صنایع بزرگ امکان‌پذیر است. وی افزود شاهد این گفته، اجرا پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس است. این طرح بزرگ ملی در حالی توسط بخش خصوصی و ۳ شرکت معدنی و صنعتی گل گهر (نماد بورسی #کگل)، چادرملو (#کچاد) و ملی مس (#فملی) اجرا شده است که خیلی‌ها باور نداشتند که این پروژه قابل اجرا باشد.

وی در پایان یادآوری کرد در شرایط فعلی اقتصادی، این صنایع معدنی هستند که خلق ارزش می کنند.

2

تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۵۴
شناسه مطلب : 33064
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی