در این مسیر شرکت نفت و گاز سرو بعنوان پیشگام تولید کاتالیست در کشور توانست به پشتوانه حفظ کیفیت بالای محصولات تولیدیاش و ارائه خدمات نوین در صنعت کاتالیست، اعتماد مجتمعهای مصرفکننده کاتالیست را به خود جلب نموده و همتراز با شرکتهای توانمند تولید کاتالیست در جهان قرار گیرد.
اما در سالی که گذشت تلاش مدیران و متخصصان شرکت نفت و گاز سرو در جهت خنثی نمودن اثر تحریم بر صنایع کشور در حوزه کاتالیست و اجرای تعهدات برای تکمیل پروژه های ملی که در آستانه راه اندازی بودند و همچنین سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت خطوط تولید کاتالیست و توسعه سبد محصولات متمرکز شد. به طوری که تولید کاتالیست در شرکت نفت و گاز سرو برای سال ۱۳۹۹ با رشد ۴۵درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است.
نفت و گاز سرو، بازیگر نقش اول صنعت کاتالیست ایران در سال ۱۳۹۹
در سال ۱۳۹۹ شرکت نفت و گاز سرو ، کارنامه درخشانی را در حوزه تولید و تحویل کاتالیست از خود به جای گذاشت. بطوری که در سال گذشته ۲۹ مجتمع مصرف کننده کاتالیست از محصولات شرکت نفت و گاز سرو استفاده نمودند. این شرکت ها از صنایعی چون پتروشیمی، پالایشی و صنایع فولادسازی بوده به طوری که بیشترین سهم استفاده از کاتالیست داخل توسط طرح پتروشیمی آرین متانول، و طرح پتروشیمی مسجد سلیمان صورت پذیرفت. ثبت ۴۹ نوبت سفارش در خرید چند محصولی از محصولات شرکت نفت و گاز سرو، رکورد دیگری بود که توسط شرکت های مصرف کننده کاتالیست ثبت گردید.
گستردگی تنوع کاتالیست های مورد استفاده در این صنایع به خرید ۲۳ نوع کاتالیست از محصولات شرکت نفت و گاز سرو در سال ۱۳۹۹رسید. صرفه جویی ارزی برای کشور، رفع دغدغه مدیران مجتمع های صنعتی از داشتن محصولات با کیفیت و نیز ارائه خدمات پشتیبانی فنی و مهندسی بعنوان هدف اصلی شرکت نفت و گاز سرو در حوزه تولید کاتالیست بوده است. به طوری که در سال ۱۳۹۹، ۱۰ مجتمع فولادی، ۱۵ مجتمع پتروشیمی و ۴ مجتمع پالایش نفتی از کاتالیست های تولیدی شرکت نفت و گاز سرو استفاده کردند.
معرفی محصولات جدیدی به بازار
نفت و گاز سرو به پشتوانه در اختیار داشتن نیروهای متخصص علمی و با توجه به ماموریتی که در حوزه بومی سازی صنعت کاتالیست دارد هر سال حداقل دو کاتالیست جدید را در مقیاس صنعتی و به صورت تجاری سازی شده به بازار عرضه میکند که اثر قابل توجهی در حوزه صرفه جویی های ارزی در واردات کالا میگذارد.
در سال ۱۳۹۹ شرکت نفت و گاز سرو موفق به دستیابی به دانش فنی و تجاری سازی و معرفی ۲ کاتالیست جدید به بازار شد. کاتالیست های پری ریفرمینگ و هیدروژناسیون استیلن بعنوان کاتالیست های جدیدی بودند که برای نخستین بار در کشور تولید می شدند و در صنعت پتروشیمی و برای تولید محصولاتی چون متانول و گاز اتیلن به کار می روند. اضافه شدن این کاتالیستها به سبد محصولات تولیدی شرکت نفت و گاز سرو باعث افزایش تعداد محصولات تولیدی این شرکت به بیش از ۳۰ محصول گردید.
کاتالیست ایرانی، ستارهای درخشان در طرح پتروشیمی مسجد سلیمان
نگاه ملی مدیران شرکت های مصرف کننده کاتالیست و کیفیت بالای محصولات این شرکت دانش بنیان باعث گردید تا برای نخستین بار چند طرح ملی فولادی، پتروشیمی و پالایشی با کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو در مدار تولید قرار گیرد. به طوری که طرح ملی پتروشیمی مسجد سلیمان بعنوان نماد اقتصاد مقاومتی صنعت پتروشیمی، بعنوان نخستین مجتمع صنعتی در حوزه پتروشیمی خواهد بود که در آن از ۸ نوع کاتالیست تولیدی شرکت نفت و گاز سرو استفاده شده است و در آینده نزدیک با کاتالیست های تولیدی شرکت نفت و گاز سرو به بهره برداری خواهد رسید.
اعتماد مجدد صنعت پتروشیمی به نفت و گاز سرو
راه اندازی طرح پتروشیمی آرین متانول با کاتالیست های چرخه گاز سنتز تولیدی شرکت نفت و گاز سرو طرح دیگری است که در سال جاری با کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو به بهره برداری خواهد رسید. از سال گذشته نوع اعتماد بازار به شرکت نفت و گاز سرو تغییر کرده است. به طوری که برای نخستین بار است که شاهد استفاده طرح و یا مجتمع های فعال از تمام کاتالیست های چرخه فرآیندی هستیم. تولید و تحویل کاتالیست های مورد نیاز گاز سنتز طرح پتروشیمی آرین متانول در سال گذشته در حال انجام بوده و دو شرکت در دی ماه سال ۱۳۹۹ تفاهم نامه ای نیز برای گسترش همکاری های فی مابین به امضا رساندند.
فاز جدید مجتمع پالایش نفت اصفهان با کاتالیست های شرکت نفت وگاز سرو خواهد تپید!
افتتاح فاز جدید مجتمع پالایش نفت اصفهان با کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو همراه خواهد بود. به طوری که کاتالیست های مورد استفاده در واحد تولید گاز هیدروژن مجتمع پالایش نفت اصفهان توسط شرکت نفت و گاز سرو تولید و بارگذاری خواهد شد. قرارداد خرید کاتالیست های این پروژه در سال ۱۳۹۹ بین دو شرکت منعقد و مراحل تکمیل پروژه در حال نهایی شدن می باشد.
نمایشگاه حمایت از ساخت داخل صنعت پتروشیمی هلدنیگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فرصت مغتنمی برای صنعت کاتالیست کشور
هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بعنوان یکی از حامیان اصلی در صنعت کاتالیست شناخته میشود به طوری که در طی ۲ سال گذشته با برگزاری نمایشگاه حمایت از ساخت داخل، نقش موثری در ایجاد ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کاتالیست داشته است. طبق گزارش مجری نمایشگاه ، در سال گذشته رویداد برگزار شده همراه با ۸ امضای تفاهم نامه و قرارداد در حوزه کاتالیست بود. که سهم شرکت نفت و گاز سرو امضای ۲ قرارداد تجاری با طرح پتروشیمی هنگام برای خرید کاتالیست های تولید اوره در این پتروشیمی و نیز امضای تفاهم نامه خرید کاتالیست های مورد استفاده در طرح پتروشیمی مرجان برای تولید متانول بود. این اعتماد به موجب ۲ دهه تلاش مستمر و حرکت بر روی مرزهای دانش متخصصین شرکت نفت و گاز سرو و خلق کارنامه درخشان در حوزه کاتالیست توسط این شرکت دانش بنیان می باشد که با کسب دستاوردهای ارزشمندی به ثمر نشسته است.
نفت و گاز سرو، بازوی مستحکمی برای صنایع فولاد
در حوزه فولاد نیز، نتایج درخشانی از سوی شرکت نفت و گاز سرو به ارمغان آمده است به طوری که تا کنون ۱۵ ریفرمر فولادی با کاتالیست های این شرکت فعالیت میکنند. در سال ۱۳۹۹، کسب رکورد تولید فولاد در مجتمع فولاد هرمزگان که از کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو استفاده میکند و نیز انعقاد قراردادهای جدید برای فازهای توسعهای و طرح های فولادی به ارمغان آمد، که در آینده نزدیک اخبار مربوط به هریک از این افتخارات ملی اطلاع رسانی خواهد شد.
آغاز به کار کارخانه تولید کاتالیستی به وسعت ایران
شرکت نفت و گاز سرو برای ایفای سهم و نقش خود در توسعه پایدار زنجیره تامین، اقدام به افزایش ظرفیت تولید محصولات کاتالیست نمود و در سال ۱۳۹۹ کارخانجات جدیدی را احداث و ظرفیت تولید محصولات خود را به بیش از ۵۰۰۰ تن از انواع کاتالیست هدف گذاری نموده است. این کارخانه در ماه های آتی به بهره برداری کامل خواهد رسید. با این دستاورد ایران به بزرگترین تولیدکننده کاتالیست در منطقه تبدیل خواهد شد.
سایر شاخص های عملکردی شرکت نفت و گاز سرو در سال ۱۳۹۹
نفت و گاز سرو بعنوان یک شرکت دانش بنیان و توانمند در حوزه تکنولوژی پیشرفته و در شاخص های نیروی انسانی و توسعه کاری خود نیز با هدف توجه به نیاز شرکت های مصرف کننده کاتالیست کشور توانست در سالی که گذشت، رکوردها و عملکرد درخشانی از خود به جای بگذارد. این نتایج در شرایطی به دست آمده که کشور از بحران های شدیدی چون بیماری کرونا و ایجاد بحران در مسائل لجستیکی تامین کالا رنج می برد. اما نفت و گاز سرو با توجه ویژه به اتوماسیون سازی، شبکه سازی و توسعه زنجیره تامین و صرف هزینه در حوزه سلامت پرسنل و خانواده آنها، بحران های پیش آمده را در بالاترین سطح ممکن تحت کنترل درآورد.
- رشد نیروی کاری در سال ۱۳۹۹ برای شرکت نفت و گاز سرو : ۷۱% افزایش نیروی کاری
- رشد تولید در سال ۱۳۹۹ برای شرکت نفت و گاز سرو: ۴۵% افزایش تولید کاتالیست
- سبد محصولات: معرفی ۳ محصول جدید تجاری سازی شده و ۷ محصول نیمه صنعتی به سبد محصولات کاتالیست در سال ۱۳۹۹ برای شرکت نفت و گاز سرو
- هزینه های شرکت نفت و گاز سرو در حوزه تحقیق و توسعه: بیش از ۱۰۰ میلیار ریال
شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو نشان داد که با باور و تکیه بر دانش بالای کسب شده می توان قله های موفقیت در عرصه صنعت تکنولوژی پیشرفته را یکی پس از دیگری فتح نموده و به دروازه های صادرات این فناوری های-تک نیز دست پیدا کرد.
- مشاهده کنید: تولید نسل جدید کاتالیست های بهبود یافته صنعت فولاد برای اولین بار در کشور
- خسارت سنگین قطعی برق به فولاد اکسین
- در همایش بومیسازی کاتالیست چه گذشت؟
- رونمایی از ۳ کاتالیست جدید با کاربرد در صنعت فولاد
- مدیرعامل شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان/ به دنبال رونق صادرات کاتالیستهای تولیدی هستیم
- توسعه صنعت کاتالیست، در گرو خودباوری و نگاه حمایتی مدیران است
- توسعه صنعت کاتالیست، در گرو خودباوری و نگاه حمایتی مدیران است
- از ثبت ۷۵ رکورد تولیدی در سال گذشته تا تأمین ۱۸ هزار تن اکسیژن رایگان برای بیمارستانها
- خبر بد هفته/ خبر خوب هفته/ رویداد مهم هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران