به گزارش چیلان ، کسری غفوری با بیان این که ایجاد کارخانه کنسانتره در منطقه سنگان خواف، یکی از مهم ترین و راهبردی ترین طرح های توسعه این مجتمع است که می تواند با اتصال زنجیره تولید فولاد به زمین، تولید پایدار فولاد را در خراسان رضوی تضمین کند، افزود: بالغ بر ۱۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در ایجاد زیرساخت¬ها در این زمینه صورت داده ایم و از سال گذشته با پیگیری های صورت گرفته، خون تازه ای در رگ های این پروژه جریان یافته است.
وی با بیان این که مساله تامین پایدار آب یکی از چالش های بنیادین در توسعه صنایع کلان در کشور ماست، افزود: ابرپروژه انتقال آب خلیج فارس با تشکیل کنسرسیومی از صنایع بزرگ و آب بر با هدف فائق آمدن به چالش آب و توسعه پایدار منطقه در دستور کار قرار گرفته است. مجتمع فولاد خراسان نیز با سهم ۱۰ درصدی در تامین منابع مالی این پروژه کلان، با تزریق ۵۲۰ میلیارد ریال در مرحله نخست، به تعهدات خود در این پروژه عمل کرده است.
غفوری افزود: در همین مدت، ۴۷۵ میلیارد ریال نیز در شرکت های زیرمجموعه فولاد خراسان در زمینه های مختلف توسعه اقدام به سرمایه گذاری کرده ایم.
مدیرعامل فولاد خراسان، مشکلات شبکه تامین و توزیع انرژی در کشور را از چالش های تولید برشمرد و با اشاره به قطع ۴۹ روزه گاز در زمستان و نیز قطعی ۱۱ روزه برق در تابستان ۱۳۹۹، اظهار کرد: در این زمینه امسال الحتمالا شرایط بحرانی تر باشد، اما با این وجود همکاران من در سه ماه نخست سال با تمام توان موفق به ثبت چندین رکورد تولیدی شده اند.
مدیرعامل «بنگاه ممتاز اقتصادی سال ۱۳۹۹ به انتخاب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با اشاره به چالش تامین مواد اولیه برای صنایع فولادی از ثبت رکورد در زمینه تامین کنسانتره، که از آن با عنوان «جنگ تامین کنسانتره» یاد می کرد، خبر داد و افزود: در اسفند ماه پارسال و نیز سه ماه نخست سال جاری رکورد تامین این ماده اولیه حیاتی در فولاد خراسان شکسته شد که موفقیت قابل توجهی در مقایسه با سال های گذشته به حساب می آید.
کسری غفوری با بیان این که این شرکت با تولید بیش از ۲۲۰هزار تن گنله در سه ماه نخست امسال، ۳۳درصد رشد را به ثبت رسانده افزود: در این زمینه موفق شدیم در اردیبهشت ماه ۸ و در خردادماه ۳ درصد نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته، رشد ایجاد کنیم.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان همچنین از رکورد شکنی های تولید فولاد خام در فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: تداوم رشد تولید در حالی محقق شده که چالش ها نسبت به گذشته کاهش محسوسی نداشته و پیامد توان، تعهد و هماهنگی قابل توجهی که در شرکت وجود دارد، کسب این موفقیت ها بوده است. به گفته وی رشد ۱۰ درصدی اردیبهشت ماه و ۶ درصدی خردادماه در تولید آهن اسفنجی، می تواند در صورت عدم انقطاع در تامین گاز رشد قابل توجهی در این بخش از زنجیره تولید رقم بزند.
- سود ۵ همتی فولادیها از ابطال دستورالعمل افزایش نرخ خوراک گاز صنایع / میزان خودتامینی برق در صنعت فولاد به ۳.۵۰۰ مگاوات رسید
- فولاد خراسان، حامی صنعت استان در نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی
- بهار تولید فولاد خراسان با دو رکورد شکنی آغاز شد
- احداث کارخانه کنسانتره فولاد خراسان در سنگان شتاب می گیرد
- آزمون استخدامی شرکت مجتمع فولاد خراسان۲۷ بهمن برگزار میشود
- زیان پنهان فولادیها، خطری برای پیشبرد طرحهای توسعه
- استراتژی توسعهمحور فولاد سنگان همزمان با رشد تولید
- تجلیل از فولاد خراسان به عنوان صادر کننده برتر خراسان رضوی
- مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان در نشست خبری با اصحاب رسانه خبر داد: برنامه چالشی فخاس برای سال آینده
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران