

به گزارش چیلان ، همچنین در ماه گذشته نیز، شرکت پارس فولاد سبزوار با تعویض کاتالیست های واحد آهن سازی خود، به هم قطاران خود در استفاده از کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو پیوست که در روزهای آتی شاهد شروع به کار این واحد خواهیم بود.
با این اقدام، تعداد ریفرمرهای صنعت فولاد که با کاتالیست نفت و گاز سرو به بهره برداری رسیده است، به عدد ۲۳ رسید. و این به معنای تولید حدود ۷۰ درصد آهن اسفنجی کشور با کاتالیست نفت و گاز سرو است.
همچنین در طول این مدت شاهد ثبت رکوردهای تولید متعددی توسط متخصصان فعال در واحدهای آهن سازی شرکت های فولادی بوده ایم که گزارشات حاصل شده نشان از کیفیت بالای کاتالیست نفت و گاز سرو دارد.
این اتفاق مهم در شرایطی رقمخورد که تا پیش از این کاتالیست بعنوان کالایی استراتژیک، وابستگی شدیدی به شرکت های خارجی داشت، اما با پایه گذاری صنعت کاتالیست ایران توسط شرکت نفت و گاز سرو، یکی از بزرگترین و اصلیترین دغدغه های مدیران صنعت فولاد، پتروشیمی و پالایش کشور رفع شد.
نفت و گاز سرو بعنوان پیشگام تولید کاتالیست در کشور، از سال ۱۳۸۳ با تولید بیش از ۳۰ نوع از انواع کاتالیست، توانسته است ایران را به جمع کشورهای معدود صاحب این دانش فنی در جهان اضافه نماید.




مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا

مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل