به گزارش چیلان ، این رکورد زنی ها مبتنی بر عوامل بسیار زیادی از جمله بکار گیری ظرفیت های شرکت های دانش بنیان از جمله شرکت گسترش فناوری خوارزمی و استفاده از توان داخلی با توجه به رویکرد بومی سازی بوده است.
واحد خرازی B فولاد مبارکه در سال ۹۸ با کاتالیستهای ایرانی شرکت گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شده است. این واحد دارای ۴۸۰ تیوب با سایز ۱۰ اینچ است که ظرفیت اسمی تولید آن ۱۸۷ تن می باشد. در واقع بر این اساس ظرفیت تولید روزانه واحد ۴،۴۸۸ تن اسفنجی است. اما این واحد در روز ۱۳ فروردین و پس از چند رکورشکنی جدید در تولید روزانه، به بیشینه تولید خود پس از بهرهبرداری رسید و رکورد دور از دسترس ۵،۱۰۰ تن آهن اسفنجی در روز را به ثبت رسانید.
نکته قابل توجه در خصوص این رکوردشکنی حفظ متان گاز ریفرم در شرایط دمایی کاملا نرمال (دمای گاز ریفرم ۹۱۰-۹۱۵ درجه سانتیگراد) در حدود ۰.۷% است. این رکورد شکنی ماحصل اعتماد به دانش ایرانی و شرکتهای دانش بنیان ایرانی و در راس آن گسترش فناوری خوارزمی است که در اوج شرایط تحریمی با بومی سازی کاتالیستهای ریفرمینگ توانستند ناجی صنعت فولاد ایران باشند.
بر خود می دانیم تا این موفقیت چشمگیر را در نخستین روزهای سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال زایی» به کلیه تلاشگران صنعت فولاد کشور تبریک عرض نموده و بالندگی روز افزون صنعت عظیم فولاد را از خداوند منان مسالت نماییم.
- کسب گواهینامه تحقیق و توسعه با رتبه پیشرفته کشوری توسط شرکت گسترش فناوری خوارزمی
- انتخاب شرکت گسترش فناوری خوارزمی به عنوان تولیــد کننــده برتـــر در آیین روز ملی صنعت، معدن و تجارت
- مشاهده کنید: راهاندازی بزرگترین مگامدول فولادی ایران با کاتالیستهای خوارزمی
- مشاهده کنید: چالش های مهم کاتالیست سازان در صنعت فولاد
- توسعه همکاری گسترش فناوری خوارزمی و پتروشیمی کرمانشاه
- فصل بارگذاری کاتالیستهای خوارزمی در مجتمعهای فولادی کشور
- با بهره گیری از کاتالیست های ریفرمینگ شرکت گسترش فناوری خوارزمی رقم خورد : ثبت رکورد جدید تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد خوزستان
- گسترش فناوری خوارزمی رکورد زد /کسب بیش از ۷۰% سهم بازار در سولفورزدایی صنعت فولاد
- تحویل دهی کل کاتالیستهای HTS پالایشگاه اصفهان

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان





















