به گزارش چیلان ، این رکورد زنی ها مبتنی بر عوامل بسیار زیادی از جمله بکار گیری ظرفیت های شرکت های دانش بنیان از جمله شرکت گسترش فناوری خوارزمی و استفاده از توان داخلی با توجه به رویکرد بومی سازی بوده است.
واحد خرازی B فولاد مبارکه در سال ۹۸ با کاتالیستهای ایرانی شرکت گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شده است. این واحد دارای ۴۸۰ تیوب با سایز ۱۰ اینچ است که ظرفیت اسمی تولید آن ۱۸۷ تن می باشد. در واقع بر این اساس ظرفیت تولید روزانه واحد ۴،۴۸۸ تن اسفنجی است. اما این واحد در روز ۱۳ فروردین و پس از چند رکورشکنی جدید در تولید روزانه، به بیشینه تولید خود پس از بهرهبرداری رسید و رکورد دور از دسترس ۵،۱۰۰ تن آهن اسفنجی در روز را به ثبت رسانید.
نکته قابل توجه در خصوص این رکوردشکنی حفظ متان گاز ریفرم در شرایط دمایی کاملا نرمال (دمای گاز ریفرم ۹۱۰-۹۱۵ درجه سانتیگراد) در حدود ۰.۷% است. این رکورد شکنی ماحصل اعتماد به دانش ایرانی و شرکتهای دانش بنیان ایرانی و در راس آن گسترش فناوری خوارزمی است که در اوج شرایط تحریمی با بومی سازی کاتالیستهای ریفرمینگ توانستند ناجی صنعت فولاد ایران باشند.
بر خود می دانیم تا این موفقیت چشمگیر را در نخستین روزهای سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال زایی» به کلیه تلاشگران صنعت فولاد کشور تبریک عرض نموده و بالندگی روز افزون صنعت عظیم فولاد را از خداوند منان مسالت نماییم.
- فصل بارگذاری کاتالیستهای خوارزمی در مجتمعهای فولادی کشور
- با بهره گیری از کاتالیست های ریفرمینگ شرکت گسترش فناوری خوارزمی رقم خورد : ثبت رکورد جدید تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد خوزستان
- گسترش فناوری خوارزمی رکورد زد /کسب بیش از ۷۰% سهم بازار در سولفورزدایی صنعت فولاد
- تحویل دهی کل کاتالیستهای HTS پالایشگاه اصفهان
- رکوردشکنی تولید آهن اسفنجی با بهرهگیری از مهندسی پایه ایرانی
- موفقیتی بزرگ در مجتمع سبا فولاد مبارکه اصفهان




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل