![](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/2024/12/IMG_1863.jpeg)
![امسال محدودیت های حوزه انرژی بیش از سال گذشته خواهد بود](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/محتشمی-پور-500x345.jpg)
به گزارش چیلان ، رضا محتمشیپور معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت در همایش و نمایشگاه چشمانداز صنعت فولاد و سنگ آهن گفت:تا سال ۹۹ گلوگاه اصلی زنجیره فولاد، تامین سنگ آهن بود و هماکنون معضل اصلی، محدودیتهای حوزه انرژی است.
متأسفانه در کشور ما بار محدودیتهای انرژی به بخش صنعت منتقل میشود و سیاستگذاران هیچ کاری برای اصلاح مصرف انرژی در بخش خانگی انجام نمیدهند. سال جاری محدودیتهای شدیدی در حوزه مصرف انرژی برای بخش صنعت داشتیم و امسال این محدودیتها بیشتر خواهد بود.
آینده صنعت فولاد نمیتواند مثل گذشته آن باشد و باید در حوزه تولید و مصرف انرژی، اقدامات اساسی انجام دهیم.
کمبود گاز عامل اصلی کمبود برق در صنعت است
معاون معادن و فرآوری معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: عمده سوال موجود در بحث توازن زنجیره فولاد درباره سنگ آهن است. در حالی که بحث معدن و تامین سنگ آهن تا سال ۹۹ موضوع اصلی ما بوده اما اکنون بحث تامین انرژی نیز به آن اضافه شده و در اولویت قرار گرفته است.
محتشمی پور تصریح کرد: در سال گذشته ما از خط قرمزهای توسعه مصرف گاز عبور کردهایم. برای من ساختاری که در شبکه تأمین انرژی داریم یا خط قرمز بودن قطع گاز برای مشترک پر مصرف خانگی جالب است!
وی تأکید کرد: این مسأله با سرعت ما را وارد فضای جدیدی میکند. در سال گذشته با افت تولید مواجه بودیم و گلوگاه این افت تولید نیز همین مسائل است. نکته مهم در محدود شدن تولید برق که دامنگیر صنعت فولاد شده باز هم مشکل تامین گاز برای نیروگاه های برق است. این در حالی است که امسال محدودیتهای انرژی و گاز صنایع ما بیشتر از سال گذشته خواهد بود.
لزوم مدیریت انرژی در صنعت فولاد
معاون معادن و فرآوری معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: آینده صنعت فولاد نمیتواند در ادامه گذشته باشد بلکه ادامه آن باید با مدیریت انرژی گره زده شود. در این زمینه ما توافق نامههایی را منعقد کردهایم.
وی گفت: بحث محدودیتهای انرژی در تولید بسیار تاثیرگذار است به همین دلیل ما خود را مسئول میدانیم که پس از به نتیجه رسیدن پیگیریها، اطلاعرسانی لازم انجام شود.
به گزارش خبرنگار ایراسین، دوازدهمین همایش و نمایشگاه «چشمانداز صنعت فولاد و سنگآهن ایران با نگاهی به بازار» از صبح روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در هتل المپیک تهران آغاز شد و تا ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم
- راهبرد صنعت فولاد در مواجه با چالشها چیست؟
- استان هرمزگان بهترین مکان توسعه صنعت فولاد کشور است
- لزوم توجه به اقتصاد دریا با محوریت صنعت فولاد
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- تبعات محدودیت های انرژی بر صنعت فولاد
![پایداری کسب و کارها در سایه امنیت اطلاعات](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/2024/12/گل-بو-90x90.jpg)
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
![بازار فولاد در ماههای آینده به کدام سو میرود؟ / پیش بینی قیمت جهانی سنگآهن/ بسته حمایتی دولت ایران برای بازار فولاد و مواد اولیه شامل چه مواردی باشد؟](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/2024/11/فاضلی-90x90.jpg)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
![اولویتهای دولت چهاردهم برای صنعت فولاد/ از توسعه صادرات تا کاهش مداخلات دولت در بازار فولاد](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/خلیفه-سلطانی2-90x90.jpg)
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
![برنامههای راهبردی شرکت اپال پارسیان سنگان در مسیر ارتقای جایگاه در زنجیره فولاد](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/2024/03/مدنی-فر-90x90.jpg)
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
![چارهجویی برای رکود بازارهای داخلی و صادراتی میلگرد](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/2023/12/طاهری-زاده-جدید-90x90.jpg)
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
![مراحل عبور از تکنولوژیهای موجود به فناوریهای فولاد سبز](https://chilanonline.com/wp-content/uploads/اسدالله-فرشاد-90x90.jpg)
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران