به گزارش چیلان ، محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در ارائه گزارش هیأتمدیره به مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام در خصوص افزایش سرمایه برای سال منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰ گفت:
این افزایش سرمایه به منظور احداث نیروگاه سیکل ترکیبی، خرید ۵۰ دستگاه لوکوموتیو، جبران مخارج انجامشده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر و جبران مخارج بابت سرمایهگذاریهای صورتگرفته بوده است.
وی گفت: به دلیل محدودیتهای ناشی از قطعی سراسری برق در کشور و تحت تأثیر قرار گرفتن تولید در شرکت و این که انرژی الکتریکی پیشنیاز مهم در توسعه صنعت است و هزینههای سنگین توقف خطوط تولید فولاد ناشی از قطعی برق میباشد، شرکت فولاد مبارکه درصدد احداث نیروگاه سیکل ترکیبی است تا تولید برق در نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت اسمی ۹۱۴ مگاوات ساعت و ظرفیت عملی ۷۵۰ مگاوات ساعت را محقق کند تا زمینه افزایش تولید ۵۰۰ هزار تن تختال دیگر را عملیاتی کند.
وی بیان کرد: انعقاد قرارداد خرید ۵۰ دستگاه لوکوموتیو دیزل الکتریک با شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا برای تسهیل حمل و نقل و جابهجایی محصولات خود در شبکه ریلی کشور کاهش هزینه های حمل(تعداد ۲۹ دستگاه در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۲۱ دستگاه در سال ۱۴۰۲ و مجموعاً ۵۰ دستگاه) از دیگر دلایل این افزایش سرمایه است.
طیب نیا گفت: پرتفوی سرمایهگذاری شرکت فولاد مبارکه اصفهان، یک پرتفوی استراتژیک در راستای تحقق سیاستهای مدون بر مبنای نقشه راه سرمایهگذاری شرکت میباشد؛ سیاستهایی نظیر خرید و فروش سهام مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر و … با انجام تحلیلهای استراتژیک در زنجیره تولید فولاد در گروه فولاد مبارکه انجام میگیرد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: مشارکت در افزایش سرمایههای شرکتهای سرمایهپذیر نیز با هدف حفظ درصد سهامداری و در راستای تحلیلهای فوقالذکر صورت میگیرد. سیاست تکمیل زنجیره تولید در سطح گروه منجر به تسهیل عملیات افزایش تولید و در نتیجه افزایش سودآوری میگردد و همچنین شرکت فولاد مبارکه اصفهان قصد دارد به منظور تحقق اهداف شرکتهای زیرمجموعه در راستای افزایش سرمایههای در نظر گرفته شده آنها بخشی از منابع حاصل از افزایش سرمایه پیشنهادی را صرف مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر نماید.
وی در پایان گفت: فولاد مبارکه در این افزایش سرمایه همچنین قصد جبران مخارج بابت سرمایهگذاریهای صورتگرفته را دارد و این در حالی است که در حوزههای زیرساختی و زیربنایی در صنعت فولاد کشور گامهای بلندی برداشته و علیرغم اعمال تحریمها و محدودیتهای بینالمللی طی سالهای گذشته، امروز به نقطهای رسیده که این تحریمها را مدیریت میکند و با حمایت از نخبگان و شرکتهای دانشبنیان نقش مهمی را در این عرصه ایفا میکند.
- سامانه جامع بومیسازی شرکت فولاد مبارکه رونمایی شد
- بهبود صددرصدی عملکرد شرکت ورقخودرو با پیوستن به گروه فولاد مبارکه
- بومیسازی دانش فنی ساخت صفحات مسی قالبهای ریختهگری پیوسته صنایع فولادسازی (کریستالایزر)
- فولاد مبارکه و فولاد خوزستان در هیئت مدیره بورس کالا ابقا شدند/ کرسی ذوب آهن اصفهان در هیئت مدیره بورس کالا از دست رفت
- قیمت گاز و برق برای فولادسازان کشور ۷ تا ۸ برابر نرخ مصارف خانگی است
- توسعه استفاده از پنلهای خورشیدی در میان فولادسازان ترکیه / ترکها چند نیروگاه خورشیدی بنا کردهاند؟
- اینفوگرافیک:نقش اساسی صنعت فولاد به عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور
- مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح کرد: حمایت همهجانبه از پروژههای فولاد هرمزگان
- تقسیم ۶۵۰ ریال سود به ازای هر سهم/ مدیرعامل فولاد مبارکه از دو طرح توسعهای آتی برای فولاد هرمزگان خبر داد/ تثبیت جایگاه چهارمین فولادساز بزرگ کشور
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران