به گزارش چیلان ، یوآخیم وون شیل (Joachim von scheele)، مدیر تجاریسازی فناوری فولاد سبز شرکت لینده آلمان در سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته گری مداوم گفت:هزینه بالا و مقیاسپذیری از جمله چالش های کربنزدایی در صنعت فولاد است.
وی افزود:تحولات زیادی در فرایند تولید هیدروژن رخ داده و در حال ارزانتر شدن است اما هنوز با عددی که مدنظر فولادسازان است، فاصله دارد. باید سعی کنیم آن را به ۲ دلار در هر تن برسانیم.
وی گفت:استفاده از سوخت های اکسیژنی رویکرد نوآورانه و مقرون به صرفه ای برای تولید فولاد سبز است که از فناوری های بدون شعله استفاده می کند.
وون شیل گفت: تجربیات خوبی در سوئد و فنلاند و چند کشور دیگر در بهره گیری از هیدروژن و همچنین فرایند بدون شعله داشته ایم که قابل استفاده در ایران است.
وی افزود: در سال ۲۰۵۰ استفاده از هیدروژن و انرژی های تجدیدپذیر در صنعت فولاد جهان رایج خواهد شد اما سرعت حرکت کشورها در این مسیر متفاوت است. ایران در نقطه خوبی در این راه قرار دارد و فولاد هرمزگان پتانسیل لازم برای تولید فولاد سبز را دارد.
مدیر تجاری جهانی مدیر تجاریسازی جهانی شرکت لیندی آلمان با اشاره به اهمیت مسیر تولید فولاد سبز در کشورهای مختلف جهان تصریح کرد که خوشبختانه با برنامهریزی مناسب شرکت لینده آلمان هم اکنون در مسیر تولید فولاد سبز قرار گرفته است تا با استفاده از تکنولوژیهای جدید همچنان بتواند در این راستا رویکردهای مناسبی را برای حفظ محیط زیست داشته باشد.
شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..شماره 112 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۱۲ نشریه چیلان/ پیش بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش