به گزارش چیلان ، امروز شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، بورس کالا میزبان عرضه ۳۲۳ هزار تن آهن اسفنجی بود که با توجه به ثبت تقاضای ۰.۶ برابری نسبت به عرضه، ۵۲.۲ درصد عرضهها مورد معامله قرار گرفت.
قیمت میانگین موزون هر کیلو آهن اسفنجی در معاملات اخیر نسبت به هفته گذشته ۱.۶۳ درصد کاهش داشت و به ۱۱۸۸۹ تومان رسید. قیمت میانگین موزون معاملات آهن اسفنجی در هفته گذشته ۱۲۰۸۷ تومان بود.
بیشترین حجم عرضه امروز آهن اسفنجی از سوی فولاد کاوه جنوب کیش با ۷۹ هزار تن بود. بالاترین رقابت و قیمت امروز آهن اسفنجی هم مربوط به فولاد شادگان با میانگین ۱۲۱۹۵ تومان بود .
خلاصه تحلیل چیلان :
پس از یکماه عرضه آهن اسفنجی با میانگین هفتگی بیش از ۳۴۰ هزار تن و با وجود افزایش نسبت حجم معامله به عرضه این محصول در ۴ هفته اخیر، در معاملات امروز، قیمت آهن اسفنجی کانال ۱۲ هزار تومانی را هم از دست داد! این ارزان ترین قیمت آهن اسفنجی نه تنها در سال جاری بلکه در ۱۰ ماه گذشته است!
با توجه به محدودیت های احتمالاً زودرس گاز، باید دید حال خوش فولادسازان برای تامین مناسب آهن اسفنجی تا چند ماه دیگر برقرار است؟!

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان














