به گزارش چیلان ، مجید ضیایی مدیر عامل کنور درا ین جلسه بیان کرد: صبانور با ذخایر معدنی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تن، پتانسیل بالایی برای آینده دارد و در جایگاه دوم سود خالص پس از شرکت چادرملو قرار گرفته است.
وی افزود: با وجود پراکندگی معادن در استانهای کردستان، همدان، یزد، کرمان و سیستانوبلوچستان، تمرکز اصلی ما بر کردستان و همدان است که این پراکندگی، سرمایهگذاریهای صبانور را متمایز کرده است.
مدیرعامل صبانور با اشاره به برگزاری موفق مجمع عمومی با حضور حداکثری سهامداران، گفت: با وجود تأخیر سههفتهای به دلیل شرایط خاص، مجمع در فضایی صمیمی و با پاسخگویی کامل به سؤالات سهامداران برگزار شد.
وی تأکید کرد: در سهماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، صادرات شرکت ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت. منابع ارزی حاصل از این صادرات برای خرید تجهیزات، افزایش تولید و کاهش ضایعات به کار گرفته خواهد شد.
ضیایی افزود: ظرفیت تولید کنونی شرکت شامل ۱.۵ میلیون تن کنسانتره و ۵۰۰ هزار تن گندله است. هرچند در سال ۱۴۰۴ افزایش ظرفیت جدیدی متصور نیستیم، اما تمام توان خود را برای بهرهبرداری حداکثری از ظرفیت موجود به کار گرفتهایم.
مدیرعامل صبانور در خصوص طرحهای توسعهای گفت: برای تأمین مالی پروژهها، به دنبال استفاده از ابزارهای نوین مالی در بازار سرمایه و مشارکت صندوق توسعه ملی هستیم تا وابستگی به آورده نقدی سهامداران کاهش یابد. همچنین، در پروژه گلالی، با چالشهای زیرساختی مانند جادههای روستایی مواجه هستیم که با استفاده از حقوق دولتی و عوارض، در کنار مسئولیتهای اجتماعی شرکت، تلاش میکنیم این مشکلات را برطرف کنیم.
وی در پایان با اشاره به اهمیت اتصال به راهآهن سراسری افزود: یکی از دغدغههای اصلی ما، اتصال به شبکه ریلی برای کاهش هزینههای حملونقل و آسیب به زیرساختهای جادهای است. برخلاف شرکتهای بزرگی مانند فولاد مبارکه و ذوبآهن که به ریل متصل هستند، صبانور از این امکان محروم است. برنامهریزی کردهایم تا با اتصال به راهآهن، هزینههای حمل را ثابت نگه داریم و در بهبود زیرساختهای جادهای مشارکت کنیم.
در پایان نیز گزارشی جامع از دستاوردهای سال مالی گذشته توسط مدیر مالی شرکت ارائه شد که از جمله مهمترین شاخصها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش رقم فروش شرکت به میزان ۱۹ و نیم درصد نسبت به سال ۱۴۰۲
رشد حاشیه سود عملیاتی کنور به میزان ۳۴ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲
رشد سود خالص کنور به میزان ۴۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲
همچنین ۲ طرح توسعهای در حوزه استخراج و فرآوری تحت عنوان شرکت آذران با ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی و گندله سازی صبا امید غرب خاورمیانه با ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی اعلام شد.
در پایان نیز مبلغ ۶۵۰ ریال سود به ازای هر سهم تعیین شد.
- پتانسیل صبانور برای تبدیل شدن به محور توسعه غرب کشور
- نقش کلیدی شرکت صبانور در اقتصاد استان
- دستیابی به رکورد تولید در سه ماه ابتدایی امسال/تقسیم۲۱۶ تومان سود به ازای هر سهم
- ثبت پنجمین رکورد تولید کنسانتره صبانور طی دو ماه
- دیدار مدیرعامل «صبانور» با استاندار، مدیرکل گاز، مدیرکل محیط زیست و مادر شهید دفاع مقدس در همدان
- سید علیرضا موسوی مدیرعامل شرکت «توسعه صنعتی و معدنی صبانور»منصوب شد
- تقسیم سود ۴۰۰ ریالی “ومعادن” به ازای هر سهم/ نصف تولید کنسانتره سنگ آهن کشور در اختیار ومعادن
- صبانور ۱۸۰۰ ریال سود تقسیم کرد
- فصل توسعه در صبانور
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)