
به گزارش چیلان ، سیدیاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: بنا به دستور وزارت صنعت، معدن و تجارت صاحبان ۳۸ قلم کالا باید موجودی انبارهای کالا را اطلاع دهند.
وی افزود: با توجه به شرایط بازار این تعداد اقلام ممکن است کاهش یا افزایش یابد.
رایگانی با اشاره به برخی کشفیات بزرگ اخیر کالاهای احتکار شده در استان های مختلف کشور افزود: در چند روز گذشته ۱۹۶ هزار تن آهن و میلگرد احتکار شده در استان اصفهان، یک انبار لوازم کفاشی در شهر ری با موجودی مصرف یک سال تمام واحدهای تولید کفش کشور و یک انبار انواع لوازم خانگی یک نشان خارجی در استان البرز به ارزش ۲۱ میلیارد تومان از جمله این کشفیات است.
رایگانی گفت: ماموران تعزیرات حکومتی موفق به کشف یک میلیون پوشاک بچه در استان البرز شدند که صاحب آن از سال گذشته آنها را با ارز ۳۸۰۰ تومانی به کشور وارد و تاکنون احتکار کرده بود.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: محتکران علاوه بر الزام به عرضه کالاهای احتکار شده شان به بازار به پرداخت جریمه حسب میزان تخلف از ۱۰ تا ۷۰ درصد مبلغ اجناس احتکار شده محکوم می شوند و علاوه بر این مدعی العموم هم به پرونده های احتکار ورود می کنند.

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان