به گزارش خبرنگار چیلان از مراسم امضای تفاهم نامه میان شرکت فولاد غرب آسیا و مرکز خدمات بازرگانی فولاد غرب آسیا، نادر سلیمانی، مدیرعامل فولاد غرب آسیا گفت: دلیل انعقاد این قرارداد این بود که شرکت فولاد غرب آسیا در برنامه توسعه خود افزایش ظرفیت تا سقف ۸۰۰ هزار تن را دیده بود اما در بررسی ها متوجه یک نکته مالی و نقدینگی مورد نیاز جهت خرید مواد اولیه شدیم.
وی ادامه داد: در راستای بررسی های انجام شده، تصمیم گرفتیم که تهیه مواد اولیه را به صورت نقدى و از بورس انجام دهیم. اما از آنجایی که فولاد غرب آسیا توان مالی برای این کار را نداشت تصمیم گرفتیم که شرکت خدمات بازرگانی فولاد غرب آسیا را ایجاد نماییم.
سلیمانی با بیان اینکه با امضای این قرارداد خرید مواد اولیه فولاد غرب از بورس به شرکت خدمات بازرگانی فولاد غرب آسیا سپرده شد گفت: واگذار می شود. این موضوع ۳ ماه مورد مطالعه قرار گرفت و امروز به سرانجام رسید.
وی ادامه داد: فولاد غرب آسیا به منظور تولید ۵۰۰ هزار تن محصول به ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد که این میزان نقدینگی را هیچ بانکی نمی تواند تامین کند. بنابراین ما مجبور شدیم خود را به مصرف کنندگان اصلی متصل کنیم و در قالب کارمزدی تولید را آغاز کنیم.
وی ادامه داد: به منظور تامین ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش شرکت، برنامه ما تامین ۱۵۰ میلیارد تومان از این رقم برای خرید از بورس بوده که شرکت خدمات بازرگانی فولاد غرب آسیا این خرید را انجام خواهد داد. ۱۵۰میلیارد تومان دوم نیز توسط تولیدکنندگانی مثل تاراز، ورق خودرو و.. تامین خواهد شد و اما ۱۵۰ میلیارد تومان سوم که تا پیش از این از طریق دریافت تسهیلات انجام می شد اما به دلیل بالا بودن نرخهای بهره متوقف شد و این مبلغ نیز توسط شرکت بازرگانی مذکور تامین می شود.
وی با تاکید بر اینکه دکتر عاطفی فر شرکت خدمات بازرگانی فولاد غرب آسیا را پس از سه ماه مطالعه تاسیس کرد گفت: این شرکت ثبت خرید مواد اولیه از بورس را برای فولاد غرب انجام خواهد داد و در واقع این شرکت کالاهای مورد نیاز ما را از بورس تهیه کند.
سلیمانی با تاکید بر اینکه فولاد غرب آسیا امسال به ظرفیت اسمی رسیده افزود: با این اقدام مواد اولیه شرکت به صورت پایدار و بدون دغدغه ای درخصوص تامین نقدینگی تامین خواهد شد.
- شرکتها چگونه میتوانند در بورس پذیرش شوند؟
- تأمین ۹۶درصد برق فولاژ توسط بخش خصوصی
- مدیرعامل میدکو از عزم این مجموعه برای ارتقای ۲۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید فولاد خبر داد / رشد ۹ درصدی صادرات در سال گذشته
- از رشد ۶۸ درصدی سرمایه گذاری ها تا جهش ۲۵۹ درصدی سود خالص تجلی فقط در یک سال
- «ومعادن» در مدار توسعه
- ومعادن سقف تاریخی خود را پس گرفت
- حفظ نقدشوندگی «ومعادن» در روزهای منفی بازار سرمایه
- چراغ سبز گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات به سهامداران
- در «ومعادن» رقم خورد؛ عملکرد قابل قبول شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران