به گزارش چیلان ، تعداد ۶۰۰ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از سهام شرکت پارس فولاد سبزوار با (نماد فسبزوار) به قیمت هر سهم ۳۱۲۵۰ ریال در بورس تهران کشف قیمت و معامله شد.
در این عرضه اولیه بیش از ۲ میلیون ۹۵۶ هزار و ۸۴۲ کد معاملاتی شرکت کردند و حدود ۲۲۵ سهم به هر کد معاملاتی اختصاص یافت که کمی بیش از ۷۰۰ هزار تومان می شود.
آغاز عملیات بازارگردانی ” فسبزوار ” به مدت یک سال
براساس این اطلاعیه، بازارگردان نماد یادشده، صندوق سرمایهگذاری ا. ب. امید لوتوس پارسیان و کارگزار بازارگردان، شرکت کارگزاری پارسیان معرفی شدهاند.
حداقل حجم معاملات روزانه یک میلیون و حداقل حجم سفارش انباشته نیز ۵۰ هزار سهم اعلام شده است.
معرفی شرکت پارس فولاد سبزوار
شرکت پارس فولاد سبزوار(فسبزوار) به منظور مدیریت و توسعه کارخانههای آهن اسفنجی، فولادسازی و ماشین ریختهگری با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در فاز اول در خرداد ماه ۱۳۹۴تاسیس و در اردیبهشت ۱۳۹۷ افتتاح شد.
شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس با ۸۴.۹۹ درصد و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با ۱۵ درصد سهامداران اصلی فسبزوار به شمار میروند؛ و سه شرکت سرمایهگذاری پارسیان، توسعه ساختمانی پارسیان و لوتوس پارسیان هر کدام با داشتن کمتر از ۰٫۰۱ درصد سهامداران دیگر این شرکت هستند.
طی فراخوان ایمیدرو در سال ۱۳۹۳ جهت واگذاری طرحهای هشتگانه فولادی، طرح فولاد سبزوار واقع در شهرستان جوین در استان خراسان رضوی به مالکیت سازمان ایمیدرو به شرکت اپال کانی پارس با سهام ۸۵ درصد واگذار شد.
پس از واگذاری طرح که شامل احیا مستقیم با پیشرفت فیزیکی ۶۷٬۴۲ درصد و واحد فولادسازی با پیشرفت ۸.۴۲ درصد سرعت گرفتن تشکیل هیات اجرایی فعالیتهای پروژه، در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ شرکت پارس فولاد سبزوار تاسیس شد.
بررسی صورتهای مالی فسبزوار
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام پارس فولاد سبزوار، به ازای هر سهم این شرکت سود نقدی ۲۵۰ تومان تقسیم شد. سرمایه ثبت شده این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۴۰۰ میلیارد تومان بوده و سود انباشته این شرکت هم ۱۸۹ میلیارد تومان بوده است.
بر اساس صورت مالی دوره منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، سود خالص این شرکت ۲۸۵ میلیارد تومان بوده و نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۷۵ درصد تغییر کرده است.
داراییهای غیر جاری این شرکت ۱۶۷۲ میلیارد تومان در دوره مالی منتهی به خرداد ۱۴۰۰ بوده و نسبت به دوره مشابه سال قبل ۶۳ درصد بیشتر شده است. جمع داراییهای جاری این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد امسال ۱۴۲۳ میلیارد تومان بوده و نسبت به دوره مشابه ۳۰ درصد بیشتر شده است.
جمع بدهیهای جاری این شرکت در سال مالی منتهی ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ به ۲۱۱ میلیارد تومان رسیده که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۶ درصد بیشتر شده است. جمع بدهیهای جاری هم در دوره سه ماهه امسال، ۸۸۲ میلیارد تومان بوده و نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۲۵ درصد کمتر شده است.
- شرکتها چگونه میتوانند در بورس پذیرش شوند؟
- تأمین ۹۶درصد برق فولاژ توسط بخش خصوصی
- مدیرعامل میدکو از عزم این مجموعه برای ارتقای ۲۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید فولاد خبر داد / رشد ۹ درصدی صادرات در سال گذشته
- از رشد ۶۸ درصدی سرمایه گذاری ها تا جهش ۲۵۹ درصدی سود خالص تجلی فقط در یک سال
- «ومعادن» در مدار توسعه
- ومعادن سقف تاریخی خود را پس گرفت
- حفظ نقدشوندگی «ومعادن» در روزهای منفی بازار سرمایه
- چراغ سبز گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات به سهامداران
- در «ومعادن» رقم خورد؛ عملکرد قابل قبول شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران