دبیر سندیکای لوله و پروفیل فولادی:محورهای چالشی حوزه لوله و پروفیل به خوبی توسط مسئولان وزارت خانه بررسی نمی شود
بحث چالش انگیز در موضوع لوله و پروفیل، شامل محورهایی نظیر میزان تولید ورق در داخل کشور، میزان مصرف ورق در کشور، قیمت ورق داخلی، قیمت ورق جهانی، میزان واردات، میزان فروش داخلی ها و میزان صاردات ورق تولید شده در داخل و در نهایت مطرح شدن تعرفه ها است.

03امیرحسین کاوه، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و نیز دبیر سندیکای لوله و پروفیل فولادی با بیان این مطالب در برنامه چالش رادیو اقتصاد اظهار داشت: بررسی این محورها به درستی توسط مسئولین تصمیم گیر کشور صورت نگرفته که  اکنون شاهد مطرح شدن چالش های این صنعت در جراید، روزنامه ها، رادیو و بعضا تلویزیون هستیم.

کاوه مسئولین وزارت صنعت، معدن و تجارت را به سردرگمی در موضوع ورق متهم کرد و گفت: این سردرگمی ناشی از نداشتن اطلاعات و آمار صحیح و دقیق است و نداشتن آمار دقیق سبب تصمیم گیری های هیجانی و به هم ریختگی چرخه تامین مواد اولیه شده است.

وی به منحل شدن ستاد فولاد در وزارت صنایع و معادن اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با انحلال این ستاد باید شاهد جایگزینی آن با انجمن های تخصصی می بودیم که این اتفاق رخ نداد درصورتی که طبق قانون بهبود فضای کسب و کار، دولت و وزارت خانه مکلف به دریافت مشورت تشکل های بخش خصوصی هستند.

کاوه عدم توازن تولید و مصرف ورق را طبق آمارها در داخل کشور مطرح کرد و اظهار داشت: متاسفانه با شعارهایی بخشی را متهم به واردات می کنند. ما طرقدار صادرات هستیم اما صادرات کالای تکمیلی و از سوی دیگر مخالف واردات هستیم آن هم واردات کالای تکمیلی. واردات مواد اولیه برای یک کشور حسن است و ارزش محسوب می شود. در کشور با این مسائل شعارگونه برخورد می شود و حتی شاهد هستیم در وزارت خانه لجبازی حاکم شده است.

دبیر سندیکای لوله و پروفیل فولادی لوله و پروفیل فولادی را استخوان بندی تمام صنایع کشور دانست و خاطر نشان کرد: ورق قابلیت تبدیل شدن به ۶۰۰ گروه کالای را دارد. در پالایشگاه ها، صنایع گاز، آب، جاده و راه سازی، مصنوعات کشاورزی، درب و پنجره، صنایع خودروسازی، صنایع روشنایی، پزشکی و بسیاری از صنایع دیگر تماما پایه لوله و پروفیل دارند.

2

تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۵
شناسه مطلب : 6526
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی