بومی‌سازی ورق گرم با عرض ۱۶۲۰ میلی‌متر؛ پاسخ گروه فولاد مبارکه به تقاضای بازار
قاسم خوشدل پور، مدیر مجتمع فولاد سبا فولاد مبارکه گفت: فولاد سبا از زمان راه‌اندازی تا زمان اجرای طرح‌های توسعه‌ای خود از لحاظ ابعادی ورق گرم از ضخامت ۱.۲ دهم تا ۱۲ میلی‌متر و عرض ورق از ۸۵۰ تا ۱۵۶۰ میلی‌متر را تولید کرده است.

به گزارش  چیلان ، قاسم خوشدل پور، مدیر مجتمع فولاد سبا فولاد مبارکه گفت: فولاد سبا از زمان راه‌اندازی تا زمان اجرای طرح‌های توسعه‌ای خود از لحاظ ابعادی ورق گرم از ضخامت ۱.۲ دهم تا ۱۲ میلی‌متر و عرض ورق از ۸۵۰ تا ۱۵۶۰ میلی‌متر را تولید کرده است.

وی گفت: به تازگی پروژه‌ای در راستای استراتژی فولاد سبا مبنی بر گسترش محصولات در ابعاد، کیفیت و بازارهای جدید در دستور کار قرار دادیم و توانستیم محصولات جدیدی را تولید کنیم که برخی از آنها در لحظه نیز قابلیت تولید انبوه دارد.

وی ادامه داد: پروژه‌ای را در دستور کار قرار دادیم که در چندین فاز بتوانیم عرض محصولات تولیدی را افزایش دهیم. لذا در فاز اول توانستیم ورق با عرض ۱۶۲۰ میلی‌متر را تولید کنیم که در حال حاضر قابل عرضه به بازار است و می‌توانیم تولید انبوه آن را انجام دهیم.

این ورق با توان و دانش کاملاً بومی و ایرانی تولید شده است، متخصصان فولادسبا توانستند با تغییرات جزئی در فرایند تولید به این محصول برسند.

عمده کاربرد این محصول در صنعت لوله سازی است که جزء بزرگترین مشتریان ما محسوب می‌شوند البته این محصول در دیگر صنایع نیز کاربرد دارد.

ورق 1

2

تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۱۹
شناسه مطلب : 66137
ارسال
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی