معرفی
شرکت نیروزا با قریب به ۴۰ سال سابقه کاری و در اختیار داشتن کادری توانمند و مجرب؛ در زمینه طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی انواع جرثقیلها (سقفی، دروازه ای، بازویی) و تجهیزات جابجایی مواد، سرویس و نگهداری، تامین قطعات یدکی فعالیت می کند. استفاده از تکنولوژی های روز و آخرین نرم افزارهای طراحی-مهندسی از ویژگی های شرکت نیروز است که تمام تلاشش در جهت رضایت مشتریان است.
نیروزا، با در اختیار داشتن یکی از کاملترین انبارهای تجهیزات کشور با تجهیزاتی اعم از بالابرها، موتورها، گیربکسها، قلابها و سایر قطعات مورد نیاز در ساخت جرثقیل را داراست. صدها دستگاه بالابر سنگین و سبک از برندهای معتبر دنیا همانند دماگ، اشتال، آبوس و … از دیگر تجهیزات موجود این شرکت است.
همچنین نیروزا با در اختیار داشتن بیش از هزار و پانصد دستگاه موتورگیربکس، جرثقیل، قلاب در سایزهای سنگین؛ در دو بخش کارخانه و نمایشگاه (فروش قطعات یدکی و پشتیبانی خدمات فنی) این شرکت موجود و آماده هرگونه سرویس و خدمات میباشد.
لازم به ذکر است که این شرکت طی سی سال گذشته بیش از پانصد دستگاه جرثقیل در تناژهای مختلف از ۲۵۰ کیلوگرم الی ۱۶۰ تن با دهانه های ۵ تا ۴۸ متر و براساس استانداردهای بین المللی همانند DIN، FEM، ISO ، ASME تولید کرده است و با بهترین کیفیت نصب و راه اندازی تموده است.
حوزه فعالیت
فعالیت اصلی شرکت نیروزا سیستم های انتقال و جابجایی است که بخش های مختلفی را در بر می گیرد و می توان در ۳ بخش دسته بندی کرد:
بخش اول را فعالیت های شرکت نیروزا را طراحی و نصب جرثقیلهای سقفی و تجهیزات جابجایی مواد تشکیل می دهند.
بخش دوم، فعالیت های این شرکت در حوزه های طراحی، تهیه، توزیع، ساخت، نصب و راهاندازی سیستمهای جابجایی مواد است.
بخش نهایی فعالیت های نیروزا هم در حوزه تعمیرات و نگهداری تجهیزات مذکور خواهد بود.
حسین لطفی، مدیرعامل نیروزا:
سیستم های DEMAG کمک زیادی به صنعت فولاد کرده است
در ادامه با مهندس حسین لطفی، مدیرعامل شرکت نیروزا به گفتگو نشستیم و در ابتدا از ایشان در خصوص فعالیت های شرکت نیروزا پرسیدیم: «طراحی، تهیه و توزیع کلیه قطعات منفصله و غیر منفصله جرثقیلهای سقفی، دروازهای، بازویی، نیمه دروازهای، گردان و دیواری و در کل (کلیه کارهای مربوط به ساخت و نصب تجهیزات جابجایی مواد) از فعالیت های اصلی شرکت نیروزاست، و در این مدت ۴۰ ساله با برند DEMAG آلمان همکاری و فعالیت داشتهایم.»
لطفی در ادامه راجع به تکنولوژیهای جدید در واحدهای فولادسازی گفت: «به نظر میرسد اسم DEMAG برای تمامی کارخانجات فولاد سازی معنی و مفهوم خاصی دارد؛ چراکه این سیستم توانسته کمک زیادی به این صنعت کند.»
لطفی در ادامه می افزاید: «این شرکت با توجه به مشکلات بخش صنعت در رابطه با این کار، آنچه که جایز است و مزیت محسوب میشود این بوده که بتواند، توانایی و قدرت تامین قطعات یدکی و سرویسهای تعمیراتی و کیفیت خدمات عالی را عهده دار شود.»
مهندس لطفی در ادامه دستاورد جدید شرکت نیروزا را معرفی می کند: «راهاندازی گیربکس KEB آلمان که تمام دانش فنی و تجهیزات مربوطه توسط شرکت نیروزا خریداری شده را به داخل کشور منتقل کرده ایم.»
مدیرعامل نیروزا در آخر رانت خواری، سوء مدیریت و سودجویی برخی افراد را مهم ترین مشکلات موجود در صنعت کشور می داند و میافزاید: «نادیده گرفته شدن مشکلات و معضلات صنعت کشور در برابر سودجویی برخی افراد که کیفیت را فدای کمیت کرده اند از اهم مشکلات صنعت کشور است. معتقدم باید بیش از اینها به شرکتها و تولیدات داخلی کشور اهمیت داده شود و نسبت به رقبای خارجی در اولویت قرار بگیرند.»
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران