
احمد خوروش، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درباره سی و هفتمین جلسه نوردکاران که امروز صبح در انجمن برگزار شد گفت: بعد از بررسی بازار صحبت های زیادی درخصوص روند قیمت ها و افزایش نرخ هایی که در بازار بین المللی اتفاق افتاده است صورت گرفت.
وی افزود: حاضرین در جلسه بر روند رو به رشد قیمت ها تاکید داشتند چراکه معتقدند تقاضای واقعی در بازار جهانی تا حدودی شکل گرفته هرچند که تقاضای داخلی به اندازه کافی نیست تا بتواند تمام تولیدات داخلی محصولات نهایی را جذب نماید.
خوروش اظهار داشت: موضوع دیگری که در زمینه آن بحث شد، کاستی هایی است که همچنان در صادرات محصولات نهایی به چشم می خورد. به عبارت دیگر به واسطه قیمت های تمام شده بالای واحدهای نوردی، قدرت رقابت با رقبای خارجی در حوزه نورد را نداریم.
وی تاکید کرد: صادرات محوری یکی از موضوعاتی است که نوردکاران کشور بر روی آن تمرکز کرده اند و در حال تامین مقدمات آن هستند و حتی شاهد هستیم که با توجه به افزایش قیمت دلار، صادرات محصولات فولادی نسبت به گذشته کمی بهبود داشته است. به هر حال ایران پتانسیل و ظرفیت صادرات محصولات میانی را داراست اما امیدواریم این صادرات به محصولات نهایی منتقل شود و تا ظرفیت های اشتغال بیشتری در کشور ایجاد گردد.
عضو هیئت مدیره انجمن فولاد عنوان کرد: مشاهده می شود که هنوز هم واحدهای نوردی با کمتر از نصف ظرفیت خود کار می کنند و با توجه به مشکلاتی که در بخش نورد وجود دارد درخواست شد تا جلسه مشترکی در هفته آینده بین نوردکاران و اعضای هیئت مدیره انجمن برگزار گردد.
خوروش پیگیری اجرای مصوبه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تعیین قیمت شمش در بورس کالا موسوم به مصوبه ۸۹ درصد را از موضوعات اصلی جلسه نوردکاران و هیئت مدیره انجمن برشمرد و گفت: متاسفانه این مصوبه که زمان و کار کارشناسی زیادی از وزارتخانه و انجمن را صرف خود کرد، اصلا اجرایی نشده و درخواست نوردکاران اقدام جدی انجمن برای اجرای کامل این مصوبه است تا بخش نورد هم بتواند با ظرفیت بهینه تولید و برای صادرات برنامه ریزی کند.
عضو هیئت مدیره انجمن فولاد به ستاد فولاد ایجاد شده در وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز اشاره کرد و گفت: این ستاد می تواند متولی بخش صنعت فولاد کشور را مشخص نماید و در همین راستا قرار است مشکلات رسته های مختلف به هیئت مدیره انجمن منتقل و از طریق هیئت مدیره در این ستاد مطرح گردد.
- ظرفیت تولید کلافهای صنعتی مجتمع فولاد کویر به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن افزایش مییابد
- رشد ۴۱ درصدی مبلغ فروش محصولات فولاد کویر در اردیبهشت ماه
- رشد حدوداً ۵۹ درصدی فروش فولاد کویر در فروردین ۹۹/ کرونا نتوانست در رشد فولاد کویر خللی ایجاد کند
- افزایش ۳۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید مجتمع فولاد کویر در سال ۱۳۹۹/ صادرات فولاد کویر در شرایط تحریم دوبرابر شد
- صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری میلگرد از آران و بیدگل
- دولت بر بازار فولاد نظارت کند نه دخالت




مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان