مهندس فخری نجف آبادی مدیرعامل شرکت ایریسا در گفت و گو با چیلان با اشاره به سامانه بانک اطلاعات جامع تامین کنندگان زنجیره فولاد گفت: بر اساس رویکرد انجمن تولیدکنندگان فولاد و فولاد مبارکه و سایر فولادسازان در حمایت از بومی سازی، این سامانه توسط شرکت ایریسا طراحی شده تا تامین کنندگان حقیقی و حقوقی که می توانند قطعه یا تجهیزاتی را برای صنعت فولاد بومی سازی و داخلی سازی نمایند، شناسایی و به جامعه فولاد کشور معرفی شوند.
نجف آبادی در تشریح مراحل ثبت نام تامین کنندگان فولاد در این سامانه اظهار داشت: در مرحله اول کلیه تامین کنندگانی که در ۸ گروه نیازمندی های بومی سازی زنجیره آهن و فولاد قادرند نیازهایی از این زنجیره را در داخل تولید کنند، در این سامانه ثبت نام کرده و پس از تکمیل اطلاعات خود، کدی را از سیستم دریافت می کنند. در مراحل بعد، ثبت نام کنندگان نسبت به ارائه مستندات و مدارک خود در سامانه اقدام می کنند. از سوی دیگر، تولیدکنندگان هم نیازهای خود را در سامانه ثبت می نمایند و سیستم این دو را به یکدیگر ارتباط داده و معرفی می نماید. این سیستم امکان حضور استارت آپ ها و اشخاص حقیقی را نیز فراهم می کند. همچنین ایده های اشخاص حقیقی نیز در این سامانه قابل ثبت است.
مدیرعامل ایریسا در ادامه به سایر اقدامات این شرکت پرداخت و گفت: این شرکت در حوزه لجستیک نیز اقدامات خوبی انجام داده است چراکه هزینه های حمل به عنوان یکی از گلوگاه های صنعت فولاد همواره مطرح بوده و بیشترین هزینه فولادسازان را این بخش شامل می شود. لذا قرار است ایریسا با طراحی مدلی، بهترین و نزدیک ترین راه ها را برای انتقال مواد انتخاب نماید. همچنین کارهایی را در زمینه ارائه مدلی برای پرداخت هزینه های حمل انجام داده ایم تا واسطه ها از این بین حذف گردند.
وی ادامه داد: ایریسا همچنین گام هایی در حوزه صدور بارنامه های الکترونیکی برداشته چراکه فولاد ۳۰ درصد حمل و نقل کشور را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این در حوزه سیستم های اتوماسیون، شبکه و امنیت نیز گام های موثری برداشته ایم.
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- «نوچاد» گامی مهم در بومی سازی و صرفه جویی ارزی
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم
- راهبرد صنعت فولاد در مواجه با چالشها چیست؟
- استان هرمزگان بهترین مکان توسعه صنعت فولاد کشور است
- لزوم توجه به اقتصاد دریا با محوریت صنعت فولاد
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش