آقای یزدخواستی، پیشنهاد شما برای سرمایهگذاری های جدید در شرایط فعلی چیست؟
عاقلانهتر این است که شرکت ها به جای اینکه به صورت جزیرهای توسعه پیدا کنند، منابع مالی و انسانی خود را تجمیع نمایند و این توسعه را در جنوب کشور انجام دهند. فرض کنید که ما اکنون در هرمزگان این کار را انجام دهیم در نتیجه ظرفیت ۱۰میلیون تنی فولاد را عملیاتی کرده ایم. فولادمبارکه پس از ۲۶ سال به تنهایی به تولید ۲/۱۰میلیون تن فولاد رسیده درحالی که ظرف مدت زمان کوتاهی نمی توان شبیه این مجتمع با این حجم از تولید دست یافت. ۱۰میلیون تن وزنه زیادی است و فولاد کشور را تکان میدهد و اگر بتوان همین کار را در جنوب کشور انجام داد می توان انتظار داشت ۲۰میلیون تن ظرفیت تولید فولاد ایجاد کرد که مسلما به صورت سرمایهگذاری پراکنده نمیتوانستیم به این حجم از تولید دست یابیم.
نظر شما درباره سرمایهگذاری فولادسازان در کشورهای دیگر چیست؟
سرمایهگذاری در کشورهای دیگر در حدی که بخواهد برای رفع نیاز فوری واحدهای صنعتی باشد عملی است ولی اگر بخواهیم در سطح بالاتری به این قضیه نگاه کنیم، در سطح بینالمللی با چالشهایی روبرویم و مشکلاتی وجود دارد و برای ما این امکان به راحتی فراهم نیست.
طرح های توسعه ای فولادمبارکه در چه وضعیتی است؟
ما فعلا یک طرح توسعهای سه میلیون تنی در داخل فولادمبارکه داریم که بزرگترین طرح توسعه ای می باشد که تمام مراحلش انجام شده و فقط قسمت پایانی نورد ورق مانده است. این طرح سه میلیون تنی تا تولید اسلب پیش رفته است. شما می دانید که فروش اسلب به تنهایی برای ما مقرونبهصرفه نیست و اگر اسلب را تبدیل به ورق کنیم سودآوری آن برای شرکت به مراتب بالاتر است و به همین خاطر دنبال این هستیم که این خط نورد را راه اندازی کنیم تا مازاد اسلب را تبدیل به ورق نماییم. برای این طرح با شرکت SMS آلمان قرارداد داشتیم ولی به سبب تحریمها انصراف دادند و همکاری ما منتفی شد و هم اکنون در حال مذاکره با شرکتهای چینی هستیم و امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسد.
- سودآوری فولادسازان در وضعیت قرمز
- بازگشت «نباتینژاد» به فولاد/ اولین حکم زرندی در فولاد مبارکه به روابط عمومی رسید
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)