به گزارش چیلان ، بهرام سبحانی، مدیرعامل فولاد مبارکه با تایید این مطلب که این شرکت سیاست کاهش صادرات را به منظور تامین نیاز داخل اتخاذ کرده گفت: فولاد مبارکه تلاش میکند تا جای ممکن بازار داخلی را تأمین کند.
وی افزود: فولاد مبارکه بر اساس جلسه مشترکی که با انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل و وزارت صنعت، معدن و تجارت داشت، تعهد کرد تا یک میلیون تن خوراک صنایع لوله و پروفیل را تأمین کند و بر همین اساس هم پیش رفت تا جایی که حتی تا انتهای بهمنماه ۲۰ درصد بیش از رقم تعهد یعنی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن ورق فولادی را به صنایع لوله و پروفیل تحویل داده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بازار داخلی اولین اولویت مبارکه است، عنوان کرد: از آنجا که ترجیح ما تأمین نیاز بازار داخلی نسبت به بازار خارجی است، از مقدار صادرات خود کم کردهایم تا این اتفاق محقق شود؛ به طوری که با وجود صادرات ۱.۸ میلیون تنی در سال گذشته، امسال صادرات را به ۱.۵ میلیون تن رساندیم و توانستیم نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد بیشتر نیاز به بازار داخلی را تأمین کنیم.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه نیازی که بازار به مواد اولیه فولادی دارد و آن بیش از توان تولیدی فولاد مبارکه است، به معنای کمکاری ما نیست، اظهار کرد: فولاد مبارکه با تمام توان تولید میکند اما اگر بازار بیش از توان تولیدی مبارکه نیاز دارد این به معنای پویایی بیشتر و رونق صنعت ایران است، نه کمکاری فولاد مبارکه که ما از این بابت خوشحال هستیم.
وی افزود: این طبیعی است که نیاز بیش از تولید داخلی باید از طریق واردات تأمین شود اما عدهای انتظار دارند که به خاطر نیاز به واردات باید تعرفهها حذف شود در صورتی که در همه جای که خودشان تولیدکننده هستند، بر این واردات مقدار مورد نیاز در بازار تعرفهها را وضع میکنند تا بالانس قیمت محصولات وارداتی نسبت به محصولات تولید داخل ایجاد شود و مشکلی در بازار به وجود نیاید.
سبحانی با اشاره به آمار تولید فولاد در سال جاری گفت: تاکنون حدود پنج میلیون و ۷۵۰ هزار تن فولاد در واحدهای فولادی سبا، هرمزگان و مبارکه تولید شده است و تقریباً همه ورقهای مورد نیاز صنایع مختلف داخلی با استانداردهای مختلف به جز ورق ضد زنگ با سرمایهگذاری که انجام شده است، تولید میشود.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: از جمله محصولاتی که به صورت کاربردی در صنایع داخلی به مصرف میرسد و توسط شرکت فولاد مبارکه تولید میشود، میتوان به ورقهای آجدار که در صنایع کشتیسازی مصرف دارد، ورقهای فولادی با استاندارد API که در صنایع نفت و گاز استفاده میشوند و ورقهای MB و IF که در صنایع خودروسازی مصرف دارند، اشاره کرد.
- توسعه بومیسازی تکنولوژی در صنعت آهن و فولاد / استقبال بینظیر فولادسازان از سازندگان داخلی
- چرایی لزوم عرضه فولاد در بورس/ مرور تجربیات عبرتآموز «قبل و بعد عرضه فولاد در بورس کالا»
- دولت نمی تواند هر تصمیمی برای سرمایه بخش خصوصی بگیرد/ تابلوی بورس مهم ترین دماسنج صنعت فولاد است
- سخنرانی «رئیس انجمن فولاد» در افتتاحیه همایش «تابآوری در صنعت فولاد»
- تصمیمات غیرکارشناسی در حوزه صادراتی تا افزایش نرخ انرژی صنعت فولاد را زمینگیر میکند
- نقد صریح رئیس انجمن فولاد ایران به افزایش صددرصدی نرخ گاز و عوارض سنگین صادراتی بر محصولات فولادی / تازیانه دولت بر پیکر صنعت فولاد
- امنیت کسب و کار فولاد به مخاطره افتاده است/ نگاه برخی سیاستگذاران به سود فولادی ها غیر کارشناسی است
- زیاندهی صنایع فولادی در صورت تداوم قطع برق و گاز / فولاد ایران میتواند در جایگاه هفتم جهان قرار گیرد
- قطع گاز دسترسی به اهداف را مشکل میکند/ ریسک بومیسازی را بپذیریم
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران