دکتر مهدی کرباسیان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، در بازدید از طرح های معدنی منطقه سنگان و در کنار دکتر بهرام سبحانی مدیرعامل هلدینگ فولاد مبارکه و مهندس میرمحمدی، مدیرعامل فولاد سنگان ضمن بیان این مطلب که راه اندازی گندله سازی سنگان مصداق بارز اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است گفت: روبهرشد و ارزشمند این کارخانه در چند سال اخیر قابل توجه است.
وی افزود: امروز مسئلۀ اشتغال، دغدغۀ اصلی مسئولان نظام و حکومت است که خوشبختانه در گندلهسازی فولاد سنگان خراسان، با تکیه بر توان و دانش مهندسان فولاد مبارکه و سایر کارشناسان ایرانی، به این مهم دست یافتهایم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به چشمانداز تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴، افزود: روزی دستیابی به این هدف رؤیایی بیش نبود؛ اما امروزه، به لطف خداوند و همت فولاد مردان کشور، بعد از عبور از بحران جهانی معدن، وضعیت فولاد کشور رشد بسیار مطلوبی نسبت به چند سال قبل داشته است؛ تا جایی که بدون در نظر گرفتن گندلهسازی ۵ میلیون تنی فولاد سنگان خراسان، تا پایان سال ۱۳۹۵، به تولید ۳۲ میلیون تن فولاد در سال رسیدهایم. به یاری خداوند، با بهرهبرداری کامل از این کارخانه و افتتاح طرحهای دیگر، هرچه زودتر به هدف چشمانداز نزدیک خواهیم شد.
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، افتتاح طرحهای معدنی در منطقۀ معدنی سنگان را ضامن پیشرفت و آبادانی کشور دانست و تصریح کرد: بیشک بهکارگیری افراد مستعد و بومی منطقه در این خطوط، گامی مؤثر در جهت اشتغالزایی، تولید و رفع محرومیتها خواهد بود.
بهره برداری از سرمایه گذاری های ارزشمند فولاد مبارکه در منطقه سنگان
دکتر سبحانی مدیرعامل هلدینگ فولاد مبارکه نیز با قدردانی از زحمات مدیریت و کارکنان فولاد سنگان، از راهاندازی بزرگترین پروژۀ گندلهسازی ۵ میلیون تنی در شرق کشور و افتتاح رسمی آن طی چند روز آینده خبر داد.
دکتر سبحانی با اشاره به هدفگذاری و تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در سند چشمانداز ۲۰ ساله، خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه در تدوین استراتژیهای خود، همواره بر تکمیل زنجیرۀ فولاد و اتصال فولادسازی به معادن، با رویکرد تأمین مواد اولیۀ کارخانههای فولادی کشور و اشتغالزایی تأکید داشته است.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر، ظرفیت تولید گروه فولاد مبارکه بالغ بر ۱۰ میلیون تن فولاد است و با توجه به اضافهشدن ظرفیت یک میلیون تنی فولاد سپیددشت، مسلما نیاز به خوراکدهی مناسب سنگآهن داریم، تصریح کرد: با بهرهبرداری از سرمایهگذاریهای بسیار ارزشمندی که در منطقۀ سنگان انجام دادهایم و با استفاده از ثروتهای خدادادی در این منطقه و تولید کنسانتره و گندله، بهیقین، گامهای مناسبی در رسیدن به تکمیل زنجیرۀ فولاد و اهداف فولاد کشور برداشته شده است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، وجود ثروتهای خدادادی و بهرهبرداری مناسب از ظرفیتهای این منطقه را منشأ اشتغال، تولید و کار دانست و افزود: با ساخت کارخانههای تولید گندله و کنسانتره، از مراحل اولیه استخراج و خردایش تا تولید گندله، برای چندین هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد میشود که این امر نویدبخش راهی روشن برای رفع محرومیتها است.
وی با اشاره به نقش دانش فنی نهادینهشدۀ فولاد مبارکه در اجرا و بهرهبرداری از فولاد سنگان و نقش این مهم در پیشرفت سایر صنایع و معادن منطقه و کشور افزود: صنعت فولاد صنعتی مادر است. فولاد مبارکه با دایرکردن یک کارخانۀ بزرگ، فقط به بحث استخدام و آموزش صرف نیروهای خویش بسنده نکرده؛ بلکه با ارائۀ خدمات و پشتیبانی به سایر کارخانهها، کارگاههای تولیدی و تأمین قطعات یدکی و مصرفی در پایین و بالا دست، شرایطی فراهم نموده است تا خیل عظیمی از متخصصان در دل این صنعت رشد و پرورش یابند. تا جایی که دانشآموختگان این صنعت با انتقال دانش فنی خود در بسیاری از صنایع، حتی بعد از بازنشستگی در سایر خطوط تولید و کارگاههای صنعتی، به توسعه و رشد صنعت کشور کمکهای شایانی میکنند.
دکتر سبحانی با اشاره به سرمایهگذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی فولاد مبارکه در گندلهسازی سنگان، از اتمام نصب تجهیزات کنسانترهسازی فولاد سنگان، با سرمایهگذاری ۱۳۰۰ میلیارد تومانی تا پایان سال خبر داد و اظهار امیدواری کرد: با شروع سال جدید وارد فاز راهاندازی بخش اول این کارخانه خواهیم شد.
- توسعه بومیسازی تکنولوژی در صنعت آهن و فولاد / استقبال بینظیر فولادسازان از سازندگان داخلی
- چرایی لزوم عرضه فولاد در بورس/ مرور تجربیات عبرتآموز «قبل و بعد عرضه فولاد در بورس کالا»
- دولت نمی تواند هر تصمیمی برای سرمایه بخش خصوصی بگیرد/ تابلوی بورس مهم ترین دماسنج صنعت فولاد است
- سخنرانی «رئیس انجمن فولاد» در افتتاحیه همایش «تابآوری در صنعت فولاد»
- خصوصی سازی موفق / به بهانه افتتاح کارخانه ۱۰۰۰۰ تنی کنسانتره سرب نخلک
- تصمیمات غیرکارشناسی در حوزه صادراتی تا افزایش نرخ انرژی صنعت فولاد را زمینگیر میکند
- نقد صریح رئیس انجمن فولاد ایران به افزایش صددرصدی نرخ گاز و عوارض سنگین صادراتی بر محصولات فولادی / تازیانه دولت بر پیکر صنعت فولاد
- امنیت کسب و کار فولاد به مخاطره افتاده است/ نگاه برخی سیاستگذاران به سود فولادی ها غیر کارشناسی است
- زیاندهی صنایع فولادی در صورت تداوم قطع برق و گاز / فولاد ایران میتواند در جایگاه هفتم جهان قرار گیرد
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران