مهندس فرزاد ارزانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان جنوب ضمن تشریح اولویت ها و برنامه های فولاد هرمزگان به کاهش هزینه های تولید، توسعه بازارهای صادراتی و افزایش بهره وری نیروی انسانی جهت بهبود این مجموعه پرداخت و مدیریت هزینه ها، صادرات با قیمت و کیفیت مطلوب و توجه به نیروی انسانی را پارامتر اصلی ارتقای این شرکت عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، بزرگترین مزیت این شرکت را نیروی انسانی جوان و با انگیزه دانست و گفت: فعالیت ها براساس این نیروی انسانی، برنامه ریزی و شاخص گذاری می شود.
ارزانی در ادامه گفت: محصولی که از سوی فولاد هرمزگان تولید می گردد، محصول میانی بوده و محصول نهایی نمی باشد و با توجه به نیازی که در کشور درخصوص این محصول دیده می شود، بخشی در داخل جذب و مابقی صادرات می شود. برای بخش صادرات حتما باید به کیفیت توجه ویژه شود. همچنین باید قدرت رقابتی خود را در مقابل رقبا افزایش داد و حتی بازار جدید ایجاد کرد که تا کنون به موفقیت هایی در این زمینه دست یافته ایم.
وی از دیگر اولویت ها در فولاد هرمزگان را کاهش هزینه های تولید تا حد ممکن عنوان کرد و گفت: این موضوع علاوه بر اینکه سبب خواهد شد درآمدهای شرکت افزایش یابد، منجر به سودآوری می شود. قیمت حامل های انرژی نظیر برق و گاز و آب و حتی نوسانات قیمت های جهانی دست ما نیست اما در برخی هزینه ها نظیر پسماند، دور ریزها و ضایعات باید مدیریت لازم صورت گیرد. بنابراین مدیریت هزینه ها، صادرات با قیمت و کیفیت مطلوب و توجه به نیروی انسانی پارامترهایی است که دست به دست هم می دهد تا وضعیت شرکت ارتقا یابد.
کار مهم دیگری که در فولاد هرمزگان در حال انجام است، کار جمعی و گروهی است. فولاد هرمزگان علی رغم پتانسیل و نیروی انسانی خوبی که دارد، باید بخش ها و واحدهای موجود در شرکت به یکدیگر نزدیک گردند. به عبارت دیگر تمامی واحدها در فولاد هرمزگان باید به سمتی حرکت کنند که کارشان مکمل یکدیگر باشد البته تاکنون فعالیت های خوبی در این زمینه صورت گرفته بود اما نیازمند همفکری بیشتری است. به عبارت دیگر در تلاش هستیم فرهنگ کار گروهی را در شرکت ایجاد و ترویج دهیم و نیروی انسانی را بدین سمت هدایت کنیم.
مهمترین مسئله برای ایجاد و ترویج کار گروهی، مدیریت شرکت است. مدیران و معاونان شرکت نقش کلیدی در این زمینه دارند و شخصا باید در این فرهنگ ورود پیدا کنند و نقش الگو را داشته باشند و نیروهای خود را نیز بدین سمت هدایت کنند. نیروهایی که در شرکت هستند هم باید حمایت خود از این اقدام را به طور عملی نشان دهند تا به اهداف از پیش تدوین و طراحی شده برسند.
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- راهپیمایی کارکنان فولاد اکسین در محکومیت بمباران غزه
- تغییر الگو مصرف و حفظ محیط زیست در حوزه معدن و فولاد/ در پایا فولاد کویر یزد تیمسازی و برنامهریزی کردیم
- خدمت رسانی فولاد خوزستان به زائرین کربلای معلی در مرز چزابه
- «فولاد؛ زیر تیغ!»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران