به گزارش چیلان ، علی عباسلو، مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان با اعلام خبر راه اندازی واحد تولید شمش این شرکت گفت: در صنعت فولاد بیسابقه است که کل پاتیل مذاب ریخته گری به ۷۰ عدد شمش با کیفیت منتج شود، اما برای اولین بار در شهر سیرجان موفق به انجام این اقدام پیوسته شدیم.
وی با اعلام این خبر که برای راهاندازی واحد تولید شمش در جهان فولاد کار در ۱۰ روز آخر بهطور مستمر و ۲۴ ساعته انجام شد، افزود: شمش تولید شده قابل ارائه در بازار و مطابق با استانداردهای بینالمللی است.
عباسلو افزود: از مهمترین اقداماتی که درخصوص تولید شمش به انجام رسید استفاده از سیستم غبارگیر بسیار قوی است که این امر خود از مزیتهای رعایت موارد زیستمحیطی نیز به شمار میرود.
وی همچنین ادامه داد: از دیگر نقاط قوت واحد تولید شمش در این کارخانه مصرف بسیار پایین آب است که برای تولید هر تن شمش فولاد معمولا ۲/ ۱ متر مکعب مصرف میشود، اما در واحد تولید شمش در جهان فولاد تنها ۷/ ۰ متر مکعب به ازای هر تن مصرف میشود.
عباسلو درباره اتمام ساخت کارخانه در شرایط تحریم خاطرنشان کرد: راهاندازی این خط تولید با توجه به مفقودشدن دستگاه گیربکس خریداری شده در گمرک با مشکلاتی مواجه شد. از طرفی بعد از رفع و رجوع مساله گیربکس با جایگزین کردن آن توسط متخصصان داخلی با عدم حضور کارشناسان خارجی برای راهاندازی ترانس کوره در هنگام بهرهبرداری مواجه شدیم.
وی افزود: موقع راهاندازی هیچ کدام از مهندسان خارجی حاضر نشدند حتی از طریق ویدئو کنفرانس با ما وارد مذاکره شوند و نیروهای ما را راهنمایی کنند.
مدیرعامل جهان فولاد سبرجان ادامه داد: در چنین شرایطی به کمک چند نفر از افرادی که کار با ترانس را بلد بودند اقدام به راهاندازی ترانس کردیم و حتی قرار بود با حضور خارجیها کمبودها و کسریهای کار اصلاح شود که در این مرحله نیز از توان داخلی کمک گرفتیم.
وی با اشاره به این مطلب که ظرفیت واحد تولید شمش جهان فولاد سیرجان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن است، افزود: مواد اولیه تولید شمش در خود منطقه گلگهرتامین میشود.
عباسلو معتقد است که صادرات شمش به دلیل شکل محصول و عدم خسارت و صدمه به آن در زمان طولانی راحتتر است، چراکه اگر مدتها روی کشتی بماند برخلاف آهن اسفنجی دچار نقصان نمیشود. از سوی دیگر ارزش افزوده بالاتری را نیز به همراه دارد.
وی یادآور شد: علاوه بر ارزش افزوده اشتغالزایی بیشتر آن است که به مراتب مهمتر از باقی موارد است.
وی گفت: یکی از دلایلی که کارخانه میلگرد را در بردسیر احداث کردیم همین بحث اشتغالزایی و آموزش نیروهای بومی آن منطقه بود. وی گفت: علاوه بر این تولید شمش آلیاژی را نیز در بردسیر به میزان ۵۰۰ هزار تن در دست مطالعه داریم.
عباسلو به طرحهای توسعهای جهان فولاد سیرجان اشاره کرد و گفت: توسعه خط نورد بردسیر را نیز در دست اقدام داریم که کلاف تولید خواهد کرد.
وی تصریح کرد: این طرح در مرحله طراحی و انتخاب پیمانکار است. عباسلو همچنین از سایر اقدامات انجام شده از سوی جهان فولاد خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵/ ۲۵ درصد از کارخانه سیمبکسلسازی که اکنون در مراحل نخستین ساخت است، در اختیار جهان فولاد سیرجان است.
وی درخصوص ورود جهان فولاد سیرجان به بازار سرمایه گفت: با توجه به نوسانات شدیدی که در این بازار رصد میکنیم فعلا ترجیح ما بر این است که برای عرضه دست نگه داریم.
- خسارت سنگین قطعی برق به فولاد اکسین
- انتظار برای مشخص شدن قیمتهای فولاد صادراتی ایران/ مزایده شمش و اسلب صادراتی ایران در چه قیمتی انجام خواهد شد؟
- ظرفیت تولید آهن اسفنجی «فجهان» ۴ برابر میشود/ جزئیات طرحهای توسعه جهان فولاد سیرجان
- آخرین خبرها از محدودیتهای برقی «فولاد»، «فخوز»، «فخاس» و «فجهان»
- توسط گسترش فناوری خوارزمی صورت گرفت / تحویل ۹۰ تن جاذب سولفورزدایی در کمتر از دو ماه به جهان فولاد سیرجان
- جهان فولاد سیرجان در آستانه عرضه اولیه در بازار سهام/ رشد خیرهکننده صادرات «فجهان»
- از ثبت ۷۵ رکورد تولیدی در سال گذشته تا تأمین ۱۸ هزار تن اکسیژن رایگان برای بیمارستانها
- خبر بد هفته/ خبر خوب هفته/ رویداد مهم هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- تخمین اشتباه انجمن جهانی فولاد از میزان تولید فولاد خام ایران در ماه ژوئیه/ جزئیات تولید فولاد جهان در ۷ ماهه نخست سال ۲۰۲۱
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران