دکتر بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در خصوص جلسه امروز رسته نورد که با دستور کار ارائه گزارش از پیگیری های انجمن در خصوص موضوعات مطرح شده در جلسات قبلی به ویژه در خصوص تنظیم بازار، بررسی مشکلات و موانع عرضه در بورس کالای ایران با توجه به اصرار دولت در خصوص گره زدن مجوز صادرات به عرضه در بورس کالا و بررسی مسائل ارزی و صادراتی مقاطع طویل فولادی در انجمن برگزار شد به چیلان گفت: تقاضای ضعیف در بازار داخلی فولاد و قیمت های پایه برای محصولات فولادی در بورس ازجمله موضوعات مطرح شده در جلسه بود.
وی افزود: پیشنهادات مختلفی در خصوص قیمت ها مطرح شد تا نوردی ها هم قادر به تداوم روند تولید خود باشند. نوردکاران اعتقاد ویژه ای به تفاوت حداقلی ۱۱ درصدی قیمت شمش و میلگرد دارند و پیشنهاد آنان این است که قیمت پایه میلگرد برای عرضه در بورس حداقل ۱۱ درصد بالاتر از قیمت کشف شده شمش در بورس کالا باشد. این خواسته را با توجه به هزینه ها منطقی می دانیم اما جون تصمیم گیرنده ستاد تنظیم بازار می باشد، قرار است این درخواست از سوی انجمن در این ستاد مطرح و پیگیری گردد.
بهادر احرامیان، نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز ضمن اشاره به جلسه امروز نوردکاران در انجمن به خبرنگار چیلان گفت: جلسه رسته نورد با حضور حداکثری اعضا برگزار شد و خوشبختانه این جلسه با حضور دکتر سبحانی، رئیس انجمن رسمیت بیشتری پیدا کرد.
وی افزود: موضوع اصلی جلسه، سیاست های کار گروه تنظیم بازار فولاد و اصرار آنها به عرضه در بورس کالا بود و به جهت تعدد جوانب این موضوع، فرصت برای رسیدگی به سایر موارد دستور جلسه از جمله مسائل صادراتی شرکت ها فراهم نشد.
احرامیان ادامه داد: الزام این کارگروه به عرضه فولادی ها در بورس و جدیت دولت و وزارت صمت در رعایت کف عرضه ها از طریق انجمن فولاد به اعضا منتقل شد و در این جلسه از نوردکاران درخواست کردیم تا مشکلاتی که جهت پذیرش در تالار صنعتی بورس کالا داشتند را مطرح نمایند.
وی ادامه داد: اما موضوع مهم تری که در این جلسه به آن بیشتر از هر موضوع دیگری پرداخته شد نحوه محاسبه قیمت در این عرضه ها بود چراکه این مسئله مورد انتقاد بسیاری از اعضا می باشد.
نایب رئیس انجمن فولاد اظهار داشت: اعضا نرخ های فعلی که می تواند به جهت تقاضای موجود در بازار منجر به معامله شود را به لحاظ اقتصادی توجیه پذیر نمی دانند. لذا قرار است انجمن این موضوع را پیگیری نماید تا قیمت میلگرد به گونه ای محاسبه شود که آخرین قیمت معاملاتی محصولات در بورس به اضافه حداقل هزینه های تولید باشد.
وی گفت: به همین منظور قرار است از طریقکارشناسی و بررسی میدانی از اعضا درصد تبدیل شمش به نورد بررسی و نظرات به انجمن منتقل گردد تا میانگین ارقام مطرح شده مبنای در خواست انجمن در کارگروه تنظیم بازار باشد.
- هیچ کارخانه ای به دلیل عدم تأمین قطعه و تجهیز متوقف نشد/ بومیسازی در مسیر توسعه تکنولوژی صنعت فولاد
- شمش کانال ۲۱ هزار تومانی را از دست داد/ نتیجه معاملات شمش فولادی در بورس کالا
- توسعه ظرفیت تولید فولاد بدون تحقیق به ایجاد ظرفیت راکد انجامیده / لزوم تغییر جهت سرمایهگذاریها در صنعت فولاد
- ریشه گران شدن فولاد، بورس نیست / آدرس غلط به جامعه و اقتصاد کشور ندهیم
- امتیازات نسبی تولید فولاد در ایران سلب نشود
- قیمت فولاد چقدر در قیمت مسکن تاثیر دارد؟
- زنگ خطری برای سیاستگذاران / صنعت فولاد به سرنوشت صنعت خودرو گرفتار نشود
- نظرخواهی چیلان از مدیران فولادی در خصوص وضع عوارض صادراتی
- فولادسازان بزرگ بهدلیل محدودیت برق تعطیل هستند / افزایش ۲برابری نرخ گاز تورمزاست/ ۱۵ میلیون تن ظرفیت بلااستفاده در حوزه فولاد داریم
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران