به گزارش چیلان ، خداداد غریبپور در جلسه کنترل مدیریت ایمیدرو با حضور شرکت های چادرملو، توسعه معادن و فلزات و فولاد مبارکه با بیان این مطلب اظهار داشت: مجتمع چادرملو با توجه به نیاز خود به منابع جدید سنگ آهن در آینده، به سمت اکتشاف و استخراج عمقی، حل مسائل زیست محیطی معادن از طریق مسئولان استانی و نیز همکاری اکتشافی با محدوده های تحت پوشش سازمان ها برود.
وی افزود: همچنین، مجوز افزایش سرمایه به این شرکت برای اجرای طرح ها توسعه ای داده شود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه ستاد زنجیره فولاد برای توسعه متوازن این صنعت ضروری است، گفت: متاسفانه تاکنون زنجیره ارزش را تعریف نکرده و اجرا نکرده ایم. فعالیت ها بیشتر جزیره ای بوده و استراتژی مدونی در این زمینه نداشته ایم.
وی ادامه داد: در این زمینه نیز کمتر با هم مذاکره کرده ایم. شاید برگزاری جلسات به تصمیم گیری ها کمک کند.
کمترین استفاده از تسهیلات در بخش معدن و صنایع معدنی
عباس نعیمی، قائم مقام رئیس هیات عامل ایمیدرو در این جلسه با بیان اینکه همه ما (ایمیدرو و شرکت های مرتبط با آن) برای توسعه کشور مسئولیم و در یک راستا قرار داریم، گفت: وقتی عملکرد شرکت ها بهبود یابد، عملکرد ایمیدرو نیز بهتر خواهد شد.
وی افزود: بخش معدن و صنایع معدنی کمترین استفاده را از تسهیلات داشته و به سمت افزایش سرمایه برای اجرای طرح های توسعه ای رفته است.
برنامه های تولید و توسعه چادرملو
محمود نوریان، مدیرعامل مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو در این جلسه به برنامه این شرکت در سال ۹۸ پرداخت و گفت: در برنامه تولید امسال شرکت چادرملو، ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن گندله، یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن آهن اسفنجی و یک میلیون تن شمش فولاد پیشبینی شده است.
وی افزود: طرح های توسعهای فعلی این شرکت شامل اکتشافات مقدماتی و تفضیلی آنومالی دی ۱۹، احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰ مگاوات است. احداث گندلهسازی جدید به ظرفیت ۴ میلیون تن، جزو برنامه های آتی است.
- رئیس هیات عامل ایمیدرو از لغو محدودیت صادرات اسلب خبر داد
- تقدیر رییس هیات عامل ایمیدرو از گروه فولاد مبارکه
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ افزایش ۳.۶درصدی قیمت معاملات هفتگی
- تاکید رئیس هیات عامل ایمیدرو بر راهاندازی طرحهای نیمهتمام زنجیره فولاد
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ ۱۰۰درصد عرضه معامله شد
- بازدید رئیس هیات عامل ایمیدرو از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان
- پیام مدیرعامل مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک به مناسبت روز جهانی کارگر و سالروز تاسیس ایمیدرو
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ فغدیر، ایمیدرو و فولاد سفیددشت در صدر عرضه
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ فغدیر در صدر عرضهکنندگان

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان





















