به گزارش چیلان ، سورنا زمانیان گفت: سازمان برنامه و بودجه مستند به اصلاحیه تصویبی در شورای اقتصاد، مراتب قطعی تغییر محصول فاز ۲ از فولادسازی به گندله را به بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرده است.
وی افزود: طبق مصوبه مذکور، محصول فاز ۲ از فولادسازی به گندله با ظرفیت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن تغییر کرده است و واحد احیاء مستقیم شماره ۲ کارخانه نیز به روش پرد (PERED) با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن خواهد بود که باید در مدت سه سال احداث شود.
زمانیان در عین حال تصریح کرد: تحقق فاز ۲ کارخانه منوط به این است که سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به عنوان دارنده جواز تاسیس و سازمانی که گشایش اعتبار (LC) به نامش است، بتواند عملیات گردش مالی را به موقع انجام دهد تا بتوانیم از گذرگاه تحریم که در این پروژه بسیار تاثیرگذار است، عبور کنیم.
وی ادامه داد: برنامه ریزی ها برای اجرای فاز ۲ از خرداد ماه سال قبل شروع و از اسفندماه گذشته کارهای عملیاتی آغاز شده که به دلیل شیوع ویروس کرونا، عملیات خاکبرداری که قرار بود ۱۶ فروردین امسال انجام شود، به تعویق افتاده است.
زمانیان از ایمیدرو درخواست کرد در تامین زیرساخت ها شامل توافق با توانیر برای خط انتقال برق از سیرجان به بافت (خط اختصاصی)، توافق با شرکت ملی گاز و آوردن خط لوله گاز به در کارخانه برای فاز ۲ و همچنین تزریق نقدینگی از محل فاینانس اقدام کند.
کارخانه احیا استیل فولاد بافت، بزرگترین و تنها مجتمع صنعتی بزرگ منطقه در سطح سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه است که در سال ۹۸ افتتاح شد.
- رئیس هیات عامل ایمیدرو از لغو محدودیت صادرات اسلب خبر داد
- تقدیر رییس هیات عامل ایمیدرو از گروه فولاد مبارکه
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ افزایش ۳.۶درصدی قیمت معاملات هفتگی
- تاکید رئیس هیات عامل ایمیدرو بر راهاندازی طرحهای نیمهتمام زنجیره فولاد
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ ۱۰۰درصد عرضه معامله شد
- بازدید رئیس هیات عامل ایمیدرو از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان
- پیام مدیرعامل مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک به مناسبت روز جهانی کارگر و سالروز تاسیس ایمیدرو
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ فغدیر، ایمیدرو و فولاد سفیددشت در صدر عرضه
- نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ فغدیر در صدر عرضهکنندگان

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان





















