مهندس شفیعها در مورد فعالیتهای شرکت فولاد فراطرح در سال ۹۹ عنوان کرد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده است، شرکت فولاد فراطرح اقدام به مذاکره با تولیدکنندگان فولاد کشور و تعریف همکاریهای دوجانبه به منظور افزایش ظرفیت فعال تولید آنها کرده و در همین راستا شرکت فولاد البرز ایرانیان (فایکو)، بهعنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ کشور که در زمینه تولید انواع مقاطع فولادی فعال است، به عنوان شریک استراتژیک شرکت فولاد فراطرح انتخاب شده است.
همکاری استراتژیک دو شرکت فولاد فراطرح و فایکو
وی با توضیح بیشتر در مورد همکاریهای استراتژیک شرکت فولاد فراطرح و فایکو خاطرنشان کرد: شرکت فولاد فراطرح، مطالعات نیازسنجی را انجام داد و بر این اساس، برنامهای تدوین کرد تا ظرفیت فعال تولید خطوط شرکت فایکو افزایش یابد. بدینترتیب از ابتدای سال ۹۹ خطوط تولید انواع تیرآهن، نبشی، ناودانی و میلگرد شرکت فایکو با ظرفیت واقعی تولید سالانه ۶۰۰ هزارتن شروع به کار کرد. در واقع، رشد ۴۰ درصدی برنامه تولید سال ۹۹ شرکت فایکو نسبت به عملکرد سال ۹۸ این شرکت، گام بزرگی است که در راستای تحقق شعار جهش تولید برداشته شد.
رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد فراطرح افزود: در ماههای سپریشده از سال ۹۹، علیرغم محدودیتهای اقتصادی به وجود آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، خطوط تولید شرکت فایکو مطابق با برنامه در حال فعالیت است و محصولات این کارخانه توسط شرکت فولاد فراطرح به دست مصرفکنندگان در نقاط مختلف کشور میرسد.
برای صادرات برنامهریزی کردهایم
مهندس شفیعها در مورد برنامه مهمی که شرکت فولاد فراطرح در دست اجرا دارد، گفت: یکی دیگر از اقدامات بزرگی که شرکت فولاد فراطرح در حال آمادهسازی زیرساختهای آن است، افزایش ظرفیت تولید کارخانه فایکو به منظور صادارت محصولات فولادی است. برنامه افزایش ظرفیت تولید تا ۳۰۰ هزارتن در دستور کار شرکت قرار گرفته است و با فعالسازی حوزه صادرات، ظرفیت تولید فایکو به ۶۰۰ هزارتن افزایش خواهد یافت. لذا در شرایط فعلی که کشور در تحریم قرار دارد و درآمدهای ارزی حاصل از صادرات غیرنفتی، مورد تأکید مقامات دولتی، کارشناسان و دلسوزان کشور است، این برنامه برایمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
شبکه گسترده فروش، بزرگترین سرمایه شرکت فولاد فراطرح
رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد فراطرح در مورد دلایل موفقیتها و دستاوردهای این شرکت گفت: دلیل اصلی موفقیتهای شرکت فولاد فراطرح، این است که از مزیتهای رقابتی برخوردار است. شبکه گسترده فروش، بزرگترین سرمایه شرکت فولاد فراطرح است. علاوه بر این، یکی دیگر از مزیتهای رقابتی این شرکت، برخورداری از سرمایههای انسانی شایسته است. این شرکت با برنامهریزی دقیق و با تکیه بر همت و پشتکار، هوشمندی استراتژیک و تحصیلات عالیه این سرمایههای انسانی، توانسته به حوزه تولید در زنجیره ارزش فولاد ورود کند و نقش بارزی در فعالسازی ظرفیتهای غیرفعال این صنعت داشته باشد. سرمایه انسانی شایسته، هم برای شرکت و هم صنعت فولاد کشور، ارزشافزوده ایجاد کرده است.
وی یکی دیگر از مزیتهای شرکت فولاد فراطرح را اینگونه تشریح کرد: تعامل استراتژیک با تولیدکنندگان بزرگ فولاد کشور و انجام معاملات منصفانه و برد-برد با تولیدکنندگان و مصرفکنندگان صنعت فولاد، مزیتی است که این شرکت را از دیگر رقبای داخلی و خارجی متمایز کرده است. با تکیه بر این مزیتها، هماکنون شرکت فولاد فراطرح طیف وسیعی از محصولات فولادی را در کشور عرضه میکند و پاسخگوی نیاز بسیاری از مصرفکنندگان بزرگ و کوچک در کشور است.
چشمانداز آتی شرکت فولاد فراطرح
مهندس شفیعها در مورد برنامه شرکت فولاد فراطرح برای بهرهبرداری از ظرفیتهای صنعت فولاد کشور گفت: در حال حاضر، ظرفیتهای مناسبی در زنجیره فولاد از معدن تا محصولات نهایی فولادی وجود دارد که توسط کارشناسان فنی و اقتصادی شرکت فولاد فراطرح بهطور مستمر تحلیل و بررسی میشود.
وی در مورد تمایل دیگر شرکتها برای همکاری با شرکت فولاد فراطرح، اظهار داشت: تجربه موفق همکاری ما با شرکت فایکو باعث شده تا پیشنهادات متعددی جهت همکاری و فعالسازی ظرفیتهای استفادهنشده کارخانههای فولادی کشور به شرکت فولاد فراطرح ارائه گردد. این پیشنهادات هماکنون توسط تیم اقتصادی شرکت در حال ارزیابی است و تصمیم گرفتیم در سال ۱۴۰۰ برخی از این طرحها را اجرایی کنیم و بدین ترتیب، نقشآفرینی خود در توسعه صنعت فولاد کشور را گسترش دهیم.
امسال ۸۰۰ هزار تن محصول فولادی در کشور توزیع میکنیم
رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد فراطرح در تشریح عملکرد این شرکت و همچنین برنامههای آن گفت: فولاد فراطرح در سال ۹۸ بالغ بر ۳۰۰ هزار تن محصولات فولادی در کشور توزیع کرد. در سال جاری نیز مطابق با برنامه شرکت، عرضه بالغ بر ۸۰۰ هزار تن محصولات فولادی در کشور هدفگذاری شده است.
مهندس شفیعها افزود: در سال جاری، از برنامه شرکت، ۶۰۰ هزار تن به توزیع محصولات فایکو اختصاص داده شده که شامل حدود ۳۵۰ هزار تن میلگرد و حدود ۲۵۰ هزار تن سایر انواع مقاطع فولادی از جمله تیرآهن، نبشی و ناودانی است. علاوه بر این، صادرات ۱۰۰ هزار تن از این محصولات تولیدی فایکو در برنامه سال جاری شرکت فولاد فراطرح پیشبینی شده است. نکته مهم در تحقق اهداف ذکر شده در حوزه تولید و صادرات ضرورت تامین مداوم و مناسب شمش فولادی مورد نیاز برای تولید است تا فولاد فراطرح و شرکت فایکو بهعنوان شرکای استراتژیک، بتوانند از یک سو در جهش تولید و از سوی دیگر در افزایش صادرات غیرنفتی کشور نقش خود را ایفا کنند. در حال حاضر، در حوزه تأمین شمش فولادی مشکلاتی وجود دارد که این مشکلات، تحقق جهش تولید را به خطر انداخته است. لذا از وزارت صمت و دیگر نهادهای ذیربط انتظار داریم مشکلات تأمین شمش را حل کنند و با عرضه و تخصیص بیشتر شمش کمک کنند تا تولید محصولات فولادی که ارزش افزوده بالایی دارند در کشور افزایش یابد. بنابراین در صورت تأمین پایدار شمش فولادی، این آمادگی را داریم که تمام اهداف فوق را انشاءالله با قدرت هرچه تمامتر محقق سازیم.
وی در پایان تأکید کرد: افزایش ظرفیت تولید کارخانه فایکو، توسعه صادرات، حضور پررنگتر در حلقههای بالادستی زنجیره فولاد، توسعه شبکه همکاری با تولیدکنندگان و فعالسازی ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی از اهم برنامههای شرکت فولاد فراطرح در سال ۹۹ است.
- افزایش ۹ درصدی تولید سالانه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
- ارزش افزوده و ارزآوری ناشی از تولید فولاد با تولید دیگر محصولات قابل مقایسه نیست
- کارخانهها خط مقدم جبهه تولید هستند
- فولادسازان چه راهکارهایی برای رویارویی با بحران انرژی دارند؟
- دیروز عمان امروز امارات؛ مقصد بعدی وَله کجاست؟ / غول سنگ آهن جهان در امارات مگاهاب تولید فولاد احداث میکند
- فولاد مبارکه الگویی مناسب برای مسیر پیشرفت کشور و خلق آیندهای بهتر است
- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ افزایش حدوداً ۱ درصدی قیمت میلگرد
- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ تداوم رکود در بازار مقاطع طویل فولادی
- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ کاهش ۲.۲ درصدی قیمت میلگرد همزمان بار کود در بازار مقاطع طویل فولادی
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران