
به گزارش چیلان ، شرکت فولادسفیدشت در راستای سیاست استفاده حداکثری از توان تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی، موفق به بومی سازی بخشی از تجهیزات و قطعات موردنیاز خود با ارزش بیش از ۲ میلیون دلار شد.
مدیر عملیات و مسئول کمیته بومی سازی شرکت فولاد سفیددشت گفت: با تشکیل کمیته بومی سازی فولاد سفیددشت در سال ۱۳۹۷، شناسایی و سازماندهی قطعات و تجهیزات با قابلیت تأمین از داخل در دستور کار قرار گرفت که حاصل این فرایند، بومی سازی بیش از ۱۶۰ قطعه و تجهیز موردنیاز صنعت فولاد بوده است.
ایمان سلیمانی افزود: بومی سازی قطعات و تجهیزات برای شرکت فولاد سفیددشت از جنبههای مختلفی از جمله خودکفایی، توانمندسازی صنایع داخلی، کاهش هزینههای ارزی، قابلیت بهینه سازی و بازطراحی تجهیزات و قطعات، تسریع در فرایند خرید و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش، حائز اهمیت است.
وی از طراحی و ساخت الکتروموتورهای MV، گلوب ولوها، دمپرهای الکتریکی دمنده ها، عملگر والوها، گیربکسهای واحد کلاریفایر، کلاسیفایر و سیستم حمل مواد، روتور دمندههای سنگین، بدنه فن Stack، پمپهای دور بالا، تیغههای فن بر جهای خنک کن و نمونه گیر اتوماتیک کوره به عنوان مهمترین تجهیزات و قطعات بومی سازی شده این شرکت در سال ۱۳۹۹ یاد کرد.
سلیماین گفت: با تدوین سند بومی سازی و توسعه همکاری واحدهای عملیات و بازرگانی در جهت سیاست گذاری تأمین قطعات واحد فولادسازی، بتوان برای پیشبرد هر چه بهتر برنامه تأمین تجهیزات و قطعات موردنیاز این واحد از تأمین کنندگان داخلی بهرهمند شد
- بومیسازی و بهرهبرداری موفقیتآمیز از جبرانساز توان راکتیو فولاد مبارکه
- چادرملو در تلاش برای استفاده حداکثری ازظرفیت ساخت داخل
- فولاد مبارکه چگونه «جهش تولید» را محقق کرد؟
- بومیسازی صفحات مسی قالب ریختهگری شرکت فولاد مبارکه
- مانعزداییهای فولاد مبارکه از طریق بومیسازی
- واحد گندله سازی فولاد سنگان فراتر از ظرفیت تولید کرد

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

سیدرضا شهرستانی
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد