

به گزارش چیلان ، شرکت فولادسفیدشت در راستای سیاست استفاده حداکثری از توان تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی، موفق به بومی سازی بخشی از تجهیزات و قطعات موردنیاز خود با ارزش بیش از ۲ میلیون دلار شد.
مدیر عملیات و مسئول کمیته بومی سازی شرکت فولاد سفیددشت گفت: با تشکیل کمیته بومی سازی فولاد سفیددشت در سال ۱۳۹۷، شناسایی و سازماندهی قطعات و تجهیزات با قابلیت تأمین از داخل در دستور کار قرار گرفت که حاصل این فرایند، بومی سازی بیش از ۱۶۰ قطعه و تجهیز موردنیاز صنعت فولاد بوده است.
ایمان سلیمانی افزود: بومی سازی قطعات و تجهیزات برای شرکت فولاد سفیددشت از جنبههای مختلفی از جمله خودکفایی، توانمندسازی صنایع داخلی، کاهش هزینههای ارزی، قابلیت بهینه سازی و بازطراحی تجهیزات و قطعات، تسریع در فرایند خرید و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش، حائز اهمیت است.
وی از طراحی و ساخت الکتروموتورهای MV، گلوب ولوها، دمپرهای الکتریکی دمنده ها، عملگر والوها، گیربکسهای واحد کلاریفایر، کلاسیفایر و سیستم حمل مواد، روتور دمندههای سنگین، بدنه فن Stack، پمپهای دور بالا، تیغههای فن بر جهای خنک کن و نمونه گیر اتوماتیک کوره به عنوان مهمترین تجهیزات و قطعات بومی سازی شده این شرکت در سال ۱۳۹۹ یاد کرد.
سلیماین گفت: با تدوین سند بومی سازی و توسعه همکاری واحدهای عملیات و بازرگانی در جهت سیاست گذاری تأمین قطعات واحد فولادسازی، بتوان برای پیشبرد هر چه بهتر برنامه تأمین تجهیزات و قطعات موردنیاز این واحد از تأمین کنندگان داخلی بهرهمند شد
- فولاد مبارکه با ایجاد مراکز نوآوری درصدد نقش آفرینی در تحقق تمدن اسلامی-ایرانی است
- حمایت از صاحبان ایده و سازندگان داخلی در ذوب آهن اصفهان
- صرفهجویی ۷۵.۵ میلیون دلاری فولاد هرمزگان از بومیسازی
- فولاد مبارکه الگویی مناسب برای مسیر پیشرفت کشور و خلق آیندهای بهتر است
- فرآیند بومی سازی فرآیندی یک روزه نیست /صرفه جویی ارزی با بومی سازی تجهیزات و مواد اولیه
- نقش مؤثر ذوبآهن با تولید محصولات جدید در قطع وابستگی و تأمین نیاز داخل




مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا

مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل