به گزارش چیلان ،در این راستا با علی رحیمی تعمیرکار ارشد تجهیزات انرژی کوره بلند گفتگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید.
علی رحیمی گفت: پس از بهره برداری از سیستم تزریق پودر زغال به کوره بلندها با توجه به این که شرکت چینی ساینو استیل برای انتقال پودر از لوله های توزیع کننده به لانس ها از فلاکسیبل های استیل لوله خرطومی سایز یک اینچ استفاده می کرد سوراخ شدن مکرر فلکسیبل ها، مشکلاتی مانند غیر یکنواختی تزریق پودر، آلودگی و افزایش هزینه ها را در پی داشت.
وی افزود: به منظور برطرف کردن این مشکل تصمیم به تغییر طرح رساندن پودر به فورم گرفته شد، لذا شیلنگ سیم دار به جای فلاکسیبل بر روی فورم ۱۲ کوره ۱ به صورت آزمایشی نصب شد و تحت کنترل قرار گرفت که پس از ۲۵ روز در کارکرد مشکلی نداشت بنابراین شیلنگ های فلاکسیبل جایگزین شد و از بیستم مهرماه تاکنون بدون مشکل در حال کار می باشند.
این تلاشگر ذوب آهنی تصریح کرد: در هر شیفت چندین مرتبه به علت سوراخ شدن فلاکسیبل ها تزریق پودر قطع و پس از تعویض فلاکسیبل معیوب، مجدداً فرایند آغاز می شد که این موضوع علاوه بر درگیر کردن کارکنان و افزایش هزینه های نیروی انسانی از لحاظ تکنولوژی نیز بازده مطلوبی برای کوره بلند در پی نداشت.
شایان ذکر است ایده این طرح از سوی علی رحیمی، منوچهر براتی و محسن رستم زاده عنوان شد و در ساخت و نصب تجهیزات آن نیز مجید نیکوزاد، مهدی نیک نجات، اسکندر کریمی، مجید جبراییلی، محسن متولی و روح اله ابراهیمی مشارکت داشتند.
- افتتاح پروژه دانش بنیان در ذوب آهن اصفهان به مناسبت هفته دفاع مقدس
- بر اساس آمار تولید در پنج ماهه اول سال جاری / تولید ذوب آهن اصفهان همچنان فراتر از برنامه
- لزوم توجه به تابآوری در صنعت فولاد / کاهش سود شرکت های فولادی در سال جاری نسبت به سال گذشته
- با وجود رکود در بازارهای جهانی/ رشد صادرات ذوب آهن اصفهان
- سخنرانی «مدیرعامل ذوب آهن اصفهان» در همایش «تابآوری در صنعت فولاد»
- رشد ۲۲ درصدی تولید تیرآهن در ذوب آهن اصفهان
- کاهش مصرف انرژی در نیروگاه حرارتی ذوب آهن اصفهان
- افتتاح خط تولید آجر شرکت فرآورده های نسوز ایران در ذوب آهن اصفهان
- صادرکنندگان برتر تیرآهن ایران بشناسید؟/ ۸۵ درصد صادرات تیرآهن کشور در اختیار دو شرکت ذوب آهن اصفهان و جهان فولاد غرب
شماره 108 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۰۸ نشریه چیلان/ فرصتها و چالشهای «فولاد سبز» را در نشریه .. دکتر جاویدان حاجی آقا محسنی
مدیر عامل شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر
مهدی کرباسیان
رئیس هیات عامل اسبق ایمیدرو
مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا
مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران
جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران