توقف صادرات میلگرد ایران به بازار افغانستان
معاون فروش شرکت فولاد خراسان در خصوص بازارهای صادراتی فولاد ایران به افغانستان به خبرنگار چیلان گفت:از زمانی که طالبان کنترل افغانستان را به دست گرفتند هیچ صادراتی به افغانستان نداشتهایم.

به گزارش چیلان ، معاون فروش شرکت فولاد خراسان در خصوص بازارهای صادراتی فولاد ایران به افغانستان به خبرنگار چیلان گفت:از زمانی که طالبان کنترل افغانستان را به دست گرفتند هیچ صادراتی به افغانستان نداشتهایم.
در واقع تاجرانی که از ما خرید میکردند دیگر این ریسک را نمیپذیرند که مجددا از ما خرید کنند زیرا خود آنها هم از شرایط افغانستان مطمئن نیستند. شاید تا چند ماه آینده اوضاع باثباتتر شود و تاجران افغانی بتوانند خریدهای خود را انجام دهند.
مشروح این گفت و گو و راهکارهای رفع چالشهای تأمین مواد اولیه زنجیره فولاد را در شماره جدید چیلان ( چیلان 99) بخوانید.
تاریخ انتشار : ۶ آذر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۳۹
شناسه مطلب : 39483
برچسب ها
- مجمع عمومی عادی سالیانه فولاد خراسان برگزار شد
- صادرات نخستین محموله میلگرد به جمهوری چک
- آغاز زودرس محدودیتهای مصرف برق برای فولادیها/ اطلاعیه افشای «الف» فولاد خراسان، جزئیات قطعی برق فولادسازان را تشریح کرد
- تولید بیش از ۱۳۵ هزار تن شمش داخلی در فولاد خراسان تا پایان تیرماه
- پیامد اعتماد فولاد خراسان به ساخت داخل
- فروش فولاد خراسان از ۲۱ هزار میلیارد گذشت
ارسال دیدگاه




مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان