بهگزارش چیلان ، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز شنبه در کنفرانس خبری پس از دیدار با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی رسماً از روز بازاجرای برجام سخن گفت. اسلامی گفت: امروز با آقای گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مورد مسائل باقیمانده که در سفرهای گذشته ایشان و سفر همکاران ما بود را مرور کردیم و به یک جمعبندی رسیدیم. بنا شد تا آخر خردادماه (روز بازاجرای برجام) مدارکی که لازم است بین ایران و آژانس تبادل شود. فلسفه وجودی برجام و مذاکرات برای دفع و رفع اتهامات است. در این مقطع مذاکرات در وین و مراحل پایانی، یکی از خطوط قرمز ایران این است که موارد ادعایی برای همیشه بسته شود و مزاحمتی ایجاد نشود. بر اساس توافقاتی که انجام گرفته است، گامهایی است که به صورت مساعدت متقابل و ارائه مستندات برداشته خواهد شد. رژیم جعلی رژیم صهیونیستی تابع هیچ مقرراتی نیست و بیشترین مانع را بر سر راه برنامه صلحآمیز هستهای ایران قرار داده است اما هیچ نتیجهای نخواهد گرفت. مهم برای ما این است و تاکید ما این است که مسایل در روال طبیعی و در چارچوب مقررات انجام شود و لابیگری سیاسی در این مساله شاهد نباشیم و مسائل در یک مسیر حرفهای باشد.
به نظر میرسد سفر گروسی به تهران کمک کند تا گام نهایی برای احیام برجام برداشته شود. اگر یکی دو مسئله کوچک ولی مهم باقیمانده در مذاکرات هم به موازات سفر گروسی به تهران حل شود، در هفته جاری توافق برای احیای برجام نهایی خواهد شد.
احیای برجام کمک میکند تا نفت ایران در بهترین وضعیت قیمتی وارد بازارهای جهانی شود. فولاد صادراتی ایران نیز بازارهای جدیدی را در صورت توافق فتح خواهد کرد و در سقف قیمتی، درآمدهای ارز بزرگی برای صنعت فولاد ایجاد خواهد شد. صنعت فولاد بارها در قالب کمپین فشار حداکثری دولت ترامپ تحریم شد و رفع تحریمها دور جدیدی از سرمایهگذاری و توسعه صنعت آهن و فولاد را رقم میزند. علاوه بر این، احیای برجام کمک خواهد کرد تا مشکل کمبود گاز و برق در کشور که در سال جاری ضربه بزرگی به صنعت فولاد وارد کرد نیز حل شود.
جنگ اوکراین قیمتها در بازار جهانی فولاد را بالا برده و انتظار میرود که فولاد صادراتی ایران، سقفهای قیمت جدیدی را در هفتهها و ماههای پیش رو تجربه کند.
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم
- راهبرد صنعت فولاد در مواجه با چالشها چیست؟
- استان هرمزگان بهترین مکان توسعه صنعت فولاد کشور است
- لزوم توجه به اقتصاد دریا با محوریت صنعت فولاد
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- تبعات محدودیت های انرژی بر صنعت فولاد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران