
رضا خادم کیمیایی گفت: با عنایت به هدفگذاری فولاد مبارکه برای حفظ سهم بیش از ۴۵ درصدی خود در تولید فولاد کشور و افزایش ظرفیت شرکت مادر، این پروژه تعریف شد تا بتواند در آینده نیز همچنان نیاز واحدهای احیا مستقیم و درنهایت فولادسازی را تأمین کند.
مدیر اجرای پروژههای آهنسازی فولاد مبارکه افزود:اصلاح و تکمیل پارکهای انباشت و برداشت و خطوط انتقال مواد موجود و احداث مجموعه انباشت و برداشت و خطوط انتقال مواد جدید هدف این پروژه است.
وی ادامه داد: در طرح جدید، پارکهای قبلی بهمنظور افزایش ظرفیت ذخیره مواد اولیه به پارک مکانیزه تبدیل میشود و در بخش دوم بهمنظور تغذیه مگامدولهای واحد احیا مستقیم شماره ۲ (واحد احیا شهید خرازی) مطابق طرح، دو پارک جدید به عرض حدود ۴۷ متر و طول حدود ۱۰۰۰ متر ایجاد خواهد شد.
وی گفت: همزمان با اجرای این پروژه، بستر ریلی لازم جهت نصب ماشینآلات جدید انباشت و برداشت نیز طراحیشده است.بخش اعظم قطعات با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای سازنده داخلی انجام می شود.
- احداث بزرگترین نیروگاه متمرکز خورشیدی کشور با سرمایهگذاری فولاد مبارکه/ افزایش بیش از دو برابری ظرفیت نیروگاههای خورشیدی کشور توسط فولاد مبارکه
- اولویت چشمانداز دهسالهی فولاد مبارکه، رشد تصاعدی و توسعهی متوازن کمی و کیفی مجموعه است
- رکورد شکنی در خط تاندم میل مداوم نورد سرد فولاد مبارکه پس از یازده سال
- در همایش رتبه بندی شرکتهای برتر ایران / فولاد مبارکه برترین شرکت ایران از نظر ارزش افزوده و سودآوری شد
- مدیر ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه اعلام کرد: افزایش و تثبیت بازده کیفی خط نورد گرم به بیش از ۹۹ درصد
- ۹۰ درصد بومیسازی و صرفهجویی ۳ میلیارد دلاری در فولاد مبارکه




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل