به گزارش چیلان ،مجمع عمومی فوق العاده شرکت مجتمع فولاد خراسان با حضور ۸۷ درصد سهامداران، مجمع عمومی فوقالعاده شرکت مجتمع فولاد خراسان با حضور ۸۷ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای امینی برگزار گردید، گزارش افزایش سرمایه به صورت زیر ارائه گردید:
هدف از انجام افزایش سرمایه
تامین وجوه مورد نیاز جهت تکمیل پروژههای سرمایهای در دست اجرا
اجرای پروژه احداث شبکه جمع آوری، تصفیه خانه و انتقال پساب شهری نیشابور
تکمیل پروژه انباشت و برداشت واحد گندله سازی
پروژه بسته تکمیلی فولاد سازی دو
احداث ساختمان اداری و ستادی.
جبران مخارج انجام شده در سرمایه گذاریهای صورت گرفته و مشارکت در افزایش سرمایه سایر سرمایه گذاریها
شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان
شرکت تامین آب صنایع و معادن ایران
شرکت نوین الکترود اردکان.
سرمایه گذاری مورد نیاز و منابع تامین آن
منابع داخلی شامل منابع حاصل از درآمدهای عملیاتی و غیر عملیاتی شرکت ناشی از فروش میباشد.
تشریح جزییات طرح
اجرای پروژه احداث شبکه جمع آوری، تصفیه خانه و انتقال پساب شهری نیشابور: طرح مذکور شامل فعالیتهای طراحی و مهندسی تکمیلی، تدارک و تامین و حمل مصالح و تجهیزات به ساختگاه و محل اجرای تاسیسات، احداث. نصب، آزمایش، راه اندازی، بهره برداری و نگهداری، تعمیر تاسیسات شامل تصفیه خانه فاضلاب شهر نیشابور به ظرفیت ۴۰۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز، حدود ۲۸۰ کیلومتر شبکه جمع آوری (فرعی و اصلی) و خط انتقال و نصب ۵۰۰۰۰ فقره انشعاب فاضلاب در اقطار مختلف و بهره برداری، نگهداری در ازای واگذاری امتیاز استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده خروجی از تاسیسات برای یک دوره ۲۵ ساله دوره بهره برداری میباشد. مخارج انجام شده به مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰ میلیون ریال مربوط به مخارج انجام شده شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی بابت اجرای ۳۶۰ کیلومتر شبکه جمع آوری و برکه تثبیت موجود به ظرفیت ۲۰۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز میباشد که استفاده از آن طبق قرارداد به شرکت مجتمع فولاد خراسان واگذار و مبلغ مذکور توسط شرکت مجتمع فولادخراسان طی چهار قسط به شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی بازپرداخت میگردد. قسط اول مخارج فوق به مبلغ ۳۵۰۰۰۰ ریال در سال ۱۴۰۰ پرداخت گردیده است.
تکمیل پروژه انباشت و برداشت واحد گندله سازی: قرارداد اجرای این پروژه در اسفند ماه ۱۳۹۵ با شرکت احداث صنایع و معادن سرزمین پارس (پامیدکو) با شرایط Cost-Plus منعقد و مبلغ قرارداد به مبلغ ۱۸۶۲۹۵۴ میلیون ریال و ۷۲۸۰۰۰۰ یورو تعدیل گردیده است. نرخ تبدیل ارز یورو در محاسبات ۳۰۰۰۰۰ ریال در نظر گرفته شده است.
تجهیزات بخش ارزی پروژه شامل یک مجموعه سیستم انباشت و برداشت (استکر و ریکلایمر) نوار نقاله با اندازههای مختلف یک عدد هاپرد فنی جهت تخلیه کنسانتره و سایر … میباشد. تجهیزات استکر و ریکلایمر به مبلغ حدود ۳۸۴۵۰۰۰ یورو توسط شرکت چینی ساخته شده و در مرحله حمل میباشد. تجهیزات نوار نقاله و قطعات مورد نیاز پروژه مذکور در قالب قرارداد تهیه و تامین و ساخت ۶ دستگاه نوار نقاله و هاپر بسته تکمیلی گندله سازی خراسان درحال انجام میباشد و سایر تجهیزات الکتریکی، برق، کنترل و ابزار دقیق در قالب صورت وضعیت ارزی به پیمانکار پروژه پرداخت گردیده است.
تاخیر در بهره برداری پروژه به دلیل محدودیتهای ارزی و مشکلات ناشی از تحریم در تامین تجهیزات ساخت داخل میباشد. درصد پیشرفت فیزیکی پروژه تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۶۹ درصد بوده و پیش بینی میشود که در صورت تامین منابع مالی پروژه در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ مورد بهره برداری قرار گیرد.
پروژه بسته تکمیلی فولاد سازی دو: قرارداد اجرای این پروژه در سال ۱۳۹۹ با شرکت ایریتک با شرایط Cost-Plus به مبلغ ۲۲۰۰۰۰۰ یورو و به علاوه ۱۲ درصد برای بخش خارجی منعقد گردیده است و نرخ تبدیل ارز یورو در محاسبات ۳۰۰۰۰۰ ریال در نظر گرفته شده است. پیش بینی میشود که پروژه در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ مورد بهره برداری قرار گیرد.
پروژه ساختمان اداری و ستادی: مبلغ برآورد شده جهت احداث ساختمان مذکور حدود ۲۰۰۰ میلیارد ریال است. پیش بینی شده پروژه مذکور حداکثر طی مدت دو سال مورد بهره بر داری قرار گیرد. مناقصه احداث ساختمان مذکور و استعلام بها انجام گردیده و مراتب جهت انتخاب پیمانکار به هیات مدیره شرکت ارسال شده است.
مفروضات مبنای پیش بینی صورت سود و زیان
میانگین نرخ فروش محصولات در داخل برای سنوات آتی ۱۴۰۲ الی ۱۴۰۵ بر مبنای میانگین نرخ فروش محصولات در پیش بینی درآمد سال ۱۴۰۱ (میلگرد هر کیلو ۱۶۰.۸۰۰ ریال و شمش ۱۵۰.۲۹۴ ریال بر اساس نرخهای اسفند ماه سال ۱۴۰۰) با نرخ ۱۵ درصد در هر سال نسبت به سال قبل برآورد شده است.
میانگین نرخ فروش محصولات صادراتی برای سنوات اتی ۱۴۰۲ الی ۱۴۰۵ بر مبنای فروش پیش بینی شده برای محصولات صادراتی در پیش بینی درآمد سال ۱۴۰۱ (شمش و میلگرد به ترتیب ۶۲۴ دلار و ۶۴۸ دلار بر اساس نرخهای اسفند ۱۴۰۰) با نرخ رشد ۱۰ درصد در هر سال نسبت به سال قبل برآورد شده است. نرخ تسعیر ارز برای سنوات آتی ۱۴۰۲ الی ۴۰۵ بر مبنای نرخ تسعیر پیش بینی شد در پیش بینی درآمد سال ۱۴۰۱ برای هر دلار مبلغ ۲۶۰ هزار ریال و ا نرخ رشد ۵ درصد در هر سال نسبت به سال قبل برآورد شده است.
سهم فروش داخلی و صادراتی محصولات شرکت برای سالهای ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۵ منطبق با پیش بینی درآمد سال ۱۴۰۱ برای محصولات سبک ساختمانی ۸۵ درصد داخلی و ۱۵ صادراتی و برای شمش ۵۵ درصد داخلی و ۴۵ درصد صادراتی پیش بینی شده است.
سوالات مطرح شده در مجمع
احداث ساختمان اداری جدید در چه مکانی است؟ هزینه ساخت این ساختمان ۲۰۰ میلیارد تومان بوده و در سایت فولاد خراسان ساخته خواهد شد.
در انتها با توجه به این که مجمع افزایش سرمایه برای تصویب نیاز به دو سوم آراء حاضرین در مجمع دارد، افزایش شرکت از مبلغ ۱۱.۹۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۳۰.۰۰۰ میلیارد ریال (معادل ۱۵۲ درصد) از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران مورد تصویب سهامداران قرار نگرفت و تنفسی ۲ هفتهای برای برگزاری مجدد مجمع اعلام شد.
- تصویب افزایش سرمایه ۱۹۶ درصدی «فخاس» در مجمع عمومی فوقالعاده
- صدور اولین محموله شمش شرکت مجتمع فولاد خراسان به ازبکستان
- رکوردهای تولید در همه نواحی فولاد خراسان شکسته شد
- سومین رکوردشکنی روزانه تولید روزانه میلگرد فولاد خراسان در سال ۱۴۰۲
- نشست معاونان و مدیران فولاد خراسان با کارشناسان و فعالان بازار سرمایه
- رکورد شکنی فولاد خراسان و رشد بیش از دو برابری درآمد ناشی از فروش در ۶ماه نخست امسال
- ارسال میلگرد فولاد خراسان برای نخستین بار به مقصد ارمنستان
- کامیابی های سال «مهار تورم، رشد تولید» در بزرگترین فولادساز شرق کشور
- تقدیر از مدیرعامل فولاد خراسان به عنوان «سفیر مسئولیت اجتماعی»
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران