به گزارش چیلان ،طهمورث جوانبخت افزود: علیرغم کاهش و نوسانات شدید قیمتها که از پایان سال گذشته تا آذرماه سال جاری در بازارهای جهانی و داخلی شاهد آن بودیم، فولاد مبارکه توانسته تمامی اهداف خود در زمینه فروش را از جنبه تناژ محقق سازد و تمامی محصولات تولیدی مورد سفارش و نیاز مشتریان را به بازار عرضه کند.
وی با تأکید بر اینکه ازنظر درآمدی نیز فولاد مبارکه درمجموع در سال جاری بیش از ۱۵ درصد نسبت به درآمد دهماهه سال گذشته رشد کرده است، تصریح کرد: در زمینه تناژی، با توجه به اینکه رویکرد شرکت فولاد مبارکه تأمین حداکثری نیاز مشتریان داخلی است، توانستهایم نیاز بازار داخلی را در سال «تولید؛ دانشبنیان؛ اشتغالآفرین» تأمین کنیم و به رشد ۱۸ درصدی در عرضه محصولات از اسلب تا انواع محصولات سرد پوششدار به بازارهای داخلی دستیابیم.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در پاسخ به این سؤال که بیشترین تقاضا در بازار داخل مربوط به کدامیک از ورقهای فولاد مبارکه بوده است، پاسخ داد: بیشترین رشد ازنظر تناژ مربوط به محصولات کلاف گرم بوده که طی دهماهه سال جاری ۱۰ درصد رشد داشته و این رشد عرضه منجر به افزایش درآمد شرکت شده است.
وی با بیان اینکه در دهماهه گذشته حدود ۶ میلیون تن محصول فولاد مبارکه در بازار داخلی، عرضه شده است، ادامه داد: این میزان در سال گذشته ۵ میلیون و ۵۴ هزار تن بوده است که با توجه به سفارشهای ثبتشده، قطعاً در پایان سال جاری شاهد ادامه روند روبهرشد عرضه محصول خواهیم بود.
جوانبخت با تأکید بر اینکه در سال جاری علیرغم رکود بازار و محدودیتهای برق و آب در تابستان و گاز در زمستان، خوشبختانه در زمینه تولید محصولات اساسی موردنیاز بازار داخلی هیچ کاهش تولیدی نداشتهایم، گفت: در این بازه زمانی توانستیم تمامی محصولات گرم، سرد و پوششدار موردنیاز بازار را تولید و عرضه کنیم و فقط حدود کمتر از ۴ درصد از برنامه عقب هستیم. خوشبختانه این ۴ درصد نیز مربوط به تولید اسلب بوده است که با توجه به مازاد بودن بر نیاز مصرفکنندگان و بازار داخل، آسیبی از این حیث به بازار وارد نشده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط قیمتها در بازار و پیشبینیهای پیش رو، قطعاً در دو ماه پایانی سال جاری و ماههای ابتدایی سال آینده تمامی برنامههای پیشبینیشده شرکت به همت همکاران محقق خواهد شد.
به گفته معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه، ازنظر تناژ، بیشترین عرضه محصول فولاد مبارکه مربوط به صنف تولیدکنندگان لوله و پروفیل بوده است. این در حالی است که در حال حاضر کشور با تقاضای زیادی در همه انواع ورق مواجه است. در این زمینه صنایع حملونقل، خودروسازی و لوازمخانگی اصنافی هستند که نیاز خود را از فولاد مبارکه تأمین کردهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش تقاضای ورق در صنعت لوازمخانگی از سال ۱۳۹۷ و افزایش ۲هزار تنی عرضه محصولات فولاد مبارکه به این صنعت خبر داد و اظهار داشت: جای خرسندی است که فولاد مبارکه در دهماهه سال ۱۴۰۱ توانسته ۲ هزار تن بیش از مدت مشابه سال قبل، محصول به صنف تولیدکنندگان لوازمخانگی عرضه کند. این امر نشاندهنده رشد در این صنعت است و پیشبینی میشود تا پایان سال، بیشترین میزان عرضه طی سالهای گذشته را در حوزه صنعت لوازمخانگی داشته باشیم. عرضه محصولات فولاد مبارکه در صنعت لوازمخانگی از ۱۳۵ هزار تن در سال ۹۷ به ۲۲۰ هزار تن در سال جاری رسیده است.
جوانبخت خاطرنشان کرد: رشد مصرف ورقهای فولاد مبارکه در صنایع پاییندستی نشان میدهد از نظر اشتغالزایی نیز عرضه حداکثری محصولات شرکت برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید مؤثر بوده است.
او در ادامه سخنان خود بر اهتمام مستمر فولاد مبارکه در تولید محصولات کیفی و رضایتمندی هرچه بیشتر مشتریان تأکید و تصریح کرد: فولاد مبارکه در زمینه کیفیت با خودروسازان و فعالان حوزههای حملونقل و لوازمخانگی ارتباط مستمر و گستردهای داشته و دارد و افزایش کیفیت محصول خود را همواره مدنظر قرار داده است؛ تا جایی که خوشبختانه طی چند سال اخیر، در بسیاری از گِریدهایی که به صنعت لوازمخانگی تحویل شده است، شاهد بهبود کیفی محصول بودهایم و طی دو ماه اخیر نیز توانستهایم ورق رنگی موردنیاز صنعت لوازمخانگی را با بهترین کیفیت و حجم موردنیاز تولید و به بازار عرضه کنیم. علاوه بر این امیدواریم با اقدامات توسعهای خوبی که در بخشهای مختلف فولاد مبارکه برای توسعه سبد محصولات انجام شده است، طی سالهای آینده شاهد قطع وابستگی کامل ورق موردنیاز صنایع لوازمخانگی و سایر بخشها ازجمله خودروسازی باشیم و از خروج ارز از کشور جلوگیری کنیم.
جوانبخت در خاتمه سخنان خود به موفقیتهای اخیر فولاد مبارکه در همایش رتبهبندی ۱۰۰ شرکت برتر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: در همایش رتبهبندی (IMI۱۰۰) فولاد مبارکه در بخش فروش بین ۱۰۰ شرکت برتر کشور موفق به کسب رتبه چهارم و در بخش سودآوری نیز به کسب رتبه اول دست یافته و انشاءالله پیشبینی میشود با همت و تلاش همکاران و با توجه به روند روبهرشد تقاضا در بازارهای جهانی و بهبود قیمتها در سال آینده نیز بتوانیم این موفقیتها را تکرار کنیم.
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
- رشد ۷ درصدی تولید در فولاد مبارکه/ مقایسه تطبیقی روند تولید ورق گرم «فولاد»
- امضای سندهای همکاری ۳جانبه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، ایمیدرو و فولاد مبارکه
شماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..شماره 112 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۱۲ نشریه چیلان/ پیش بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش
دکتر جاویدان حاجی آقا محسنی
مدیر عامل شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر