به گزارش چیلان به نقل از پرساینسایدر، بحریناستیل در زیرمجموعه هلدینگ فولات در بحرین با گروه تولیدی اِسار در هند قرارداد همکاری امضا کرده است. هدف از این انعقاد این قرارداد تامین گندله برای پروژه گریناستیلاَرَبیا است، این پروژه در عربستان راهاندازی میشود.
در پی این قرارداد بحریناستیل که از تولیدکنندگان بزرگ گندله با عیار بالا در کشور بحرین به شمار میآید سالانه ۴ میلیون تن گندله برای تولید فولاد به روش احیای مستقیم به پروژه یادشده عرضه خواهد کرد.
قرارداد همکاری دو شرکت اواخر هفته گذشته در شهر جبیل عربستان امضا شد.
بحرین به دنبال جذب مصرفکنندگان گندله در جیسیسی
دیلیپ جورج مدیرعامل هلدینگ فولات درباره انعقاد این قرارداد گفت: قرارداد بحریناستیل و اسار نشانهای از آمادگی ما برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون گندله دیآر از سوی فولادسازان منطقه جیسیسی (شورای همکاری خلیج فارس) است.
وی افزود: به همکاری با گروه اسار مفتخریم و خوشحالیم که پروژه پیشگام اسار در راهاندازی نخستین پروژه تولید فولاد سبز در عربستان با پشتیبانی بحریناستیل پیش میرود، عربستان تمرکز فزایندهای بر توسعه پایدار دارد.
نوشاد انصاری مسئول پروژههای گروه اسار در عربستان نیز در اظهارنظر درباره این قرارداد گفت: اسار به دنبال سرمایهگذاری ۴.۵ میلیارد دلاری برای راهاندازی یک کارخانه فولاد یکپارچه در شهر راسالخیر عربستان است. با امضای این قرارداد نیمی از نیاز پروژه گریناستیلاَرَبیا به گندله تامین خواهد شد. برنامهریزیها بر آن است که این پروژه در سال ۲۰۲۷ میلادی به تولید تجاری برسد.
وی افزد: پروژه تولید فولاد سبز اسار قرار است نخستین پروژه تولید فولاد سبز منطقه و سمبلی جهانی برای کاهش انتشار دیاکسیدکربن باشد.
دلیل سرمایهگذاری شرکت هندی در عربستان چیست؟
به گفته یکی از کارشناسان فعال در پروژه گریناستیلاَرَبیا، این پروژه از ظرفیت تولید ۵ میلیون تن فولاد در سال با روش احیای مستقیم برخوردار است و از دو واحد هر یک با ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال ساخته شده است. این پروژه همچنین ظرفیت تولید ۴ میلیون تن نورد گرم و یک میلیون تن نورد سرد را دارد. خطوط تولید گالوانیزه و ورق نازک نیز از دیگر پتانسیلهای پروژه است.
این کارشناس همچنین اضافه کرد: پروژه گریناستیلاَرَبیا در امتداد تقاضای فزاینده عربستان سعودی به محصولات فولادی و چشماندازی که این کشور برای سال ۲۰۳۰ ترسیم کرده، برای پاسخگویی به تقاضای همه صنایع مصرف کننده فولاد همچون ساخت و ساز، گاز و نفت، خودروسازی و بستهبندی تجهیز شده است.
در چشمانداز بلندپروازانه ۲۰۳۰ عربستان سعودی بر تنوعسازی اقتصاد کشور و کاهش وابستگی بر نفت و توسعه خدمات عمومی همچون سلامت، آموزش، زیرساخت و گردشگری تمرکز شده است.
- تولید فولاد با روش احیای هیدروژن در کره جنوبی / پوسکو فناوری سبز را جایگزین کوره بلند میکند
- عربستان و استرالیا چدن سبز تولید میکنند / عرضه جهانی ماده اولیه تولید فولاد سبز در آینده نزدیک
- هند و عربستان در تامین برق به کمک هم میآیند / تفاهمنامه وزرای انرژی هند و عربستان
- تداوم صادرات قراضه از امارات با وجود ممنوعیتها / اصلیترین مقاصد صادراتی کدام کشورها هستند؟/ امارات در مسیر رشد مستمر تولید فولاد
- وعده وزیر صمت برای تولید فولاد سبز/ حرکت به سمت تولید فولادهای پیشرفته
- پیشبینی مدیر بازاریابی جیندال شدید عمان از افزایش تقاضای فولاد در جی سی سی / رشد ۶.۲ درصدی بازار در هر سال تا ۲۰۳۰
- نفوذ روزافزون واله در خاورمیانه / غول سنگ آهن جهان “مگاهاب فولادی” در کشورهای عرب احداث میکند
- حدید دولتی شد/ سابیک واحد فولادساز خود را به دولت عربستان میفروشد
- ۲۰۲۰، نقطه عطف فولادسازی در جی سی سی / سیر صعودی تولید فولاد در عربستان، امارات و عمان
شماره 108 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۰۸ نشریه چیلان/ فرصتها و چالشهای «فولاد سبز» را در نشریه .. اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
دکتر جاویدان حاجی آقا محسنی
مدیر عامل شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر
مهدی کرباسیان
رئیس هیات عامل اسبق ایمیدرو
مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا