به گزارش چیلان به نقل از کالانیش، شرکت جورجیا متال الالسی در زمینه تجارت فولاد در گرجستان فعالیت دارد، این شرکت تولید آزمایشی میلگرد را در واحد جدید نورد خود در شهر زستاپونی آغاز کرده است.
این واحد فولادی در زمینی به مساحت ۱۰هزار مترمربع بنا شده و ۵۰۰۰ مترمربع از آن را کارخانه فولادسازی دربرگرفته است. ظرفیت اسمی این واحد سالانه ۵۰۰هزار تن میلگرد در قطرهای ۸ تا ۳۲ میلیمتر است و پیشبینی شده که تولید تجاری آن در ماه نوامبر تا دسامبر سال جاری میلادی آغاز شود.
تجهیزاتی که در خط تولید این واحد فولادی نصب شده سالها پیش در یک کارخانه در شهر بیروت در کشور لبنان استفاده میشد.
جورجیا متال الالسی بنا دارد در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ میلادی یک کوره قوس الکتریکی در این واحد نصب کند و ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰هزار تن فولاد را ایجاد کند.
این شرکت گرجستانی در حالی به تولید فولاد روی آورده که گرجستان در سال ۲۰۲۳، ۲۲۹هزار و ۴۸۰ تن میلگرد وارد کرد و حجم واردات آن نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳۶.۸درصد رشد داشت. حجم میلگرد وارداتی به گرجستان در سال ۲۰۲۲، ۱۶۷هزار و ۷۲۰ تن، در سال ۲۰۲۱، ۱۰۶هزار و ۲۸۰ تن و در سال ۲۰۲۰، ۱۱۵هزار و ۹۰ تن بود.
تولید فولاد گرجستان در سال ۲۰۲۳ با کاهش ۱۶.۳درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲ به ۱۲۸ کیلوتن رسید.
- اصلاحات تعرفهای سال ۱۴۰۵ به گمرک ابلاغ شد
- مهلت بازگشت ارز حاصل از فرآیندهای تجاری تمدید شد
- بازار جهانی فولاد زیر سایه جنگ/ افت تقاضا و تغییر موازنه قدرت
- افت و خیز قیمت جهانی میلگرد از ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
- افت و خیز قیمت جهانی HRC از ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶/ افزایش قیمتها در سال جاری میلادی
- افزایش عوارض واردات میلگرد و مفتول به قطر
- عقبگرد چین از صادرات تهاجمی فولاد/ حمایت بازارها از تولید داخلی موثر واقع شد
- تغییر مسیر صادرات فولاد چین/ عربستان مقصد محبوب فولادسازان چینی شد
- ضعف تقاضا و مازاد عرضه جریان غالب بر بازار محصولات طویل/ ۲۰۲۶، سال چالشی صادرکنندگان

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان





















