مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل خبر داد: سرمایه هلدینگ فولاد متیل به ۲۷۲۵۰ میلیارد ریال رسید

به گزارش  چیلان ، حسین پورمقدم، مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل از افزایش سرمایه این هلدینگ به میزان ۲۷۲۵۰ میلیارد ریال از محل سود انباشته برای نقش‌آفرینی مؤثرتر در صنعت فولاد کشور خبر داد.
وی افزود: هدف اصلی از اجرای این افزایش سرمایه، تقویت ساختار مالی مجموعه و تأمین نقدینگی موردنیاز برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری‌های جدید است.
پورمقدم ادامه داد: ما در هلدینگ فولاد متیل به دنبال آن هستیم که با تزریق منابع جدید، توان خود را در زنجیره تولید فولاد کشور گسترش دهیم و جایگاه شرکت را در میان هلدینگ‌های بزرگ صنعتی کشور تثبیت کنیم. این افزایش بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر، جبران مخارج سرمایه‌ای برای تحصیل سهام و جبران مخارج سرمایه‌ای برای تحصیل دارایی‌ها انجام می‌شود.
وی اضافه کرد: لازم به توضیح است در سال‌های اخیر با رشد حجم فعالیت‌های عملیاتی و ورود به گروه فولاد متیل به عرصه‌ توسعه، نیاز به منابع مالی پایدار بیش از گذشته احساس شد. از این‌رو افزایش سرمایه نه‌تنها یک اقدام مالی، بلکه یک گام راهبردی برای رشد پایدار و توسعه متوازن کسب‌وکارهای شرکت است.»
پورمقدم در ادامه اظهار کرد: بنابراین بخش قابل‌توجهی از منابع حاصل از این افزایش سرمایه برای نوسازی تجهیزات، توسعه زیرساخت‌های لجستیکی و افزایش ظرفیت تولید شرکت‌های تابعه اختصاص خواهد یافت. همچنین بخشی از آن صرف بهبود توان رقابتی هلدینگ در بازار داخلی و صادراتی می‌شود.
مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل تاکید کرد: ما این حرکت یعنی افزایش سرمایه بیش از ۴۲درصدی از مبلغ ۱۹۱۰۰ میلیارد ریال به ۲۷۲۵۰ میلیارد ریال از محل سود انباشته را به‌عنوان یک نقطه عطف در مسیر رشد هلدینگ فولاد متیل می‌دانیم که با اجرای این برنامه، هم بازدهی سرمایه سهامداران افزایش می‌یابد و هم توان شرکت برای ایفای نقش پررنگ‌تر در زنجیره ارزش فولاد کشور تقویت می‌شود.
گفتنی است پیش از این در سال ۱۴۰۳ و با تصویب مجمع عمومی فوق العاده هلدینگ فولاد متیل، سرمایه این هلدینگ به میزان ۳.۵۱۹درصد افزایش یافته بود.

2

تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ ساعت ۰۸:۲۹
شناسه مطلب : 73884
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی